CHP Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, BOGİAD üyeleri ile yemekte bir araya geldi. Özcan, Genç iş adamları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Tanju Özcan daha sonra Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP’nin Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ve Bolu’nun genç iş adamları bir otelde akşam yemeğinde bir araya geldi. Genç İş Adamları Dernek Başkanı Okan Kayışoğlu tarafından ağırlanan CHP’liler 31 Martta Tanju Özcan’ının başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği icraatları masaya yatırdılar.

CHP İl Başkanı Kazım Karsu deneyimlerini gençlerle paylaşarak “Bolu’nun değerlerine hep birlikte sahip çıkalım. Bolu’nun toprakları bir kültür arazisidir. Toprak topraktır bir daha geri gelmez” ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan ise iş adamlarına hitaben yaptığı konuşmada Belediyeyi büyütmeye çalışacaklarını belirterek, “Pozitif ayrımcılık yapacağım. Bolu’da yapılacak olan işleri Bolu’da faaliyet gösteren firmalara, esnaflara vereceğiz. Para Bolu ekonomisi içerisinde kalmalı.” dedi.

ÖZCAN’DAN DEMİRKOL’A ZİYARET

Tanju Özcan ve beraberindeki parti yöneticileri Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete ev sahipliği yapan İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve yöneticilerle yapılan görüşme sohbet havasında geçti. Ardından İl Sağlık Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Tanju Özcan hem kendilerinin hayır dualarına talip oldu hem de desteklerini istedi.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim