Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı adalet yürüyüşüne Boluluları davet etti. Bayramın ikinci gününe kadar Bolu’da devam edecek olan yürüyüşe katılmak isteyen partililer için Cumartesi günü sabah saat 08.00’de otobüs kaldırılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bolu’daki programından da bahseden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, tüm Boluluları yürüyüşe katılmaya davet etti. Özcan, “Cumartesi sabahı saat 08.00’de Karsu Petrolün araç kaldırıyoruz, yürüyüşe katılmak isteyenler için. Daha sonra Cumartesi günü, geleceğiz, Organize Sanayi Sitesinin aşağı yukarı karşısında tam yeri belli değil, orada kamp yapılacak. Sonraki günde programda değişiklik olmazsa, bayramın birinci günü yürüyüşe devam edilecek. Bir yeri duyuracağız, genel başkanın katılacağı Bolu parti bayramlaşması düzenlenecek.” dedi.

“Bu yürüyüş adaletsizliğe uğradığını düşünen herkes için”

Yürüyüşün sadece Enis Berberoğlu için yapılmadığını, adaletsizliğe uğradığını düşünen herkes için yüründüğünü kaydeden Özcan, hangi partiye oy vermiş olursa olsun herkesi yürüyüşe beklediklerini sözlerine ekledi. Özcan şöyle devam etti; “Günde yaklaşık 18 ila 20 kilometre yürünüyor. Aşağı yukarı da yolu ortaladık gibi. Bu yürüyüşün 8 Temmuz Cumartesi veya 9 Temmuz Pazar günü Maltepe’de sonuçlanması planlanıyor. Hava koşulları sebebiyle, güvenlik güçleri ile yapılan görüşmeler sebebi ile aksama yaşanır mı? Onu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bugün 9. Gün, 9. Güne kadar hiçbir aksama olmadan, devam etti. Biz şunu tekrar hatırlatmak istiyoruz. Biz bu yürüyüşe sadece Enis Berberoğlu, tutuklandı diye yapmıyoruz. Türkiye’de adaletsizliğe uğrayan çok sayıda insan var. Mahkemede adaletsizliğe uğrayanları da kapsıyor, sınavlarda, mülakatlarda adaletsizliğe uğrayan gençlerimizi de kapsıyor, ticari hayatta, ihalelerde adaletsizliğe uğrayan iş adamlarımızı da kapsıyor. Ben haksızım, ben mağdur oldum diyen herkes için bu yürüyüş. Dolayısıyla bunu sadece Cumhuriyet Halk Partililerin bir yürüyüşü olarak görmemek lazım. Türkiye’de adaletin hakim olmasını istiyorum, egemen olmasını istiyorum, Türkiye adil bir şekilde yönetilsin diyen tüm vatandaşlarımızı, hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar bu yürüyüşe bekliyorum.”

Editör: TE Bilisim