Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, seçim çalışmaları kapsamında, beraberinde CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partilileri ile birlikte, Bolu’da faaliyet gösteren fırıncı esnafı ile bir araya geldi.

Bolu’da faaliyet gösteren bir kafede düzenlenen toplantıda fırıncı esnafı ile bir araya gelen Tanju Özcan, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri hakkında istişarede bulundu.

Burada bir açıklama yapan Özcan, “Yapılmış olan anketlere ve kamuoyundan aldığım izlenimlere göre 31 Mart tarihinden sonra birlikte çalışacağız. Benim hiçbir zaman insanları siyasi görüşlerine göre ayıran bir yapım olmadı. Vekillik dönemimde beni arayan, bana işi düşen kimseye ‘’Necisin kimi destekledin, partiye oy verdin mi’’ şeklinde sorular yöneltmedim. Bu konuda çok rahatım. Allah nasip ederse belediye başkanlığını da öyle yapacağız. Elbette ben Cumhuriyet Halk Partisinin adayıyım ama CHP’lilerin değil herkesin başkanı olacağım amacım bu. Hiç kimseyi ayırt etmeyeceğim göreceksiniz. Bir belediye başkanı olarak kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Ben sizi üzen, vatandaşına kabadayılık yapan bir belediye başkanı olmayacağım.” dedi.

Ardından söz alan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ise şöyle konuştu; “’Seçim süreçleri görünenin aksine çabuk geçiyor. Bir bakıyorsunuz 5 yıl geçivermiş halkın karşısına tekrar çıkıp insanlardan tekrar oy istiyorsunuz. Eğer o noktaya taşıdığınız arkadaş görevini yerine getirmiyorsa, doğal olarak kefil olan bizlerde onun yaptığı şeylerden mesul oluyoruz. Sayın Özcan yerine getiremeyeceği sözleri veren bir insan değildir.8 yıldır Bolunun bütün sorunlarını meclise taşıyan siyaseten bu yüzden seçim kazanan bir insan. Bizde kendisine bu bağlamda kendisine kefiliz.31 Mart sonrası seçildiğimiz takdirde parti olarak bizler sizlerin yanında olacağımıza buradan söz veriyoruz”

Editör: TE Bilisim