Tepecik Mahallesi Kuran kursu önünde otomobil, hafif ticari araç ve TIR'ın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı.

 Kaza sabah saatlerinde Cumhuriyet Caddesi Çayırköyü Kavşağı’nda meydana geldi. Eren Varan (18) yönetimindeki 54 KG 355 plakalı otomobil ile sürücünün ismi bilinmeyen 14 NC 510 plakalı hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Kazada Varan'ın kontrolünden çıkan otomobil, 06 NDT 11 plakalı TIR'ın dorsesine çarptı. Hafif ticari araçta bulunan 1 kişi, kazada hafif yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kazanın yerinin, kentin işlek noktalarından olması dolayısıyla çok sayıda kişi, araçların yakınına geldi. Cep telefonlarının kameralarıyla görüntü çekmeye çalışanları, polis uzaklaştırdı. Kaza sonrası mahalle sakinleri bu bölgede çok sık kaza meydana geldiğini ve gerekli tedbirlerin alınmasını istediler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim