Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan ve turizm işletmesi temsilcileriyle bir araya geldi.

Kaplan ve turizm temsilcilerine Bolu’nun gelecek hedeflerini anlatan Yılmaz, “Bolu, geleceğini turizm, sağlık, spor ve üniversite kenti olarak belirledi. Aslında bunların hepsi turizme çıkıyor. Çünkü coğrafyamız bunu emrediyor. Bizlerde Bolu’da turizm altyapısını kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Turizm Haftası” nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan ve beraberindeki turizm işletmesi temsilcileri ile Bolu Belediyespor Sağlıklı Yaşam Merkezi (BOBES) kafeteryasında bir araya geldi. Toplantıda, Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kaplan ile beraberindeki turizmcilerin “Turizm Haftası”nı kutlayarak, turizm sektörüyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bolu’nun geleceğinin turizmde olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu, geleceğini turizm, sağlık, spor ve üniversite kenti olarak belirledi. Aslında bunların hepsi turizme çıkıyor. Çünkü coğrafyamız bunu emrediyor. Bizlerde Bolu’da turizm altyapısını kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yılmaz, Bolu’nun ev sahipliğinde birçok ulusal etkinliğin gerçekleştiğini söyleyerek, “Geçen hafta Türkiye Oryantring Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Oryantring Şampiyonasına ev sahipliği yaptık. Bu organizasyona neredeyse 2 bin 500 kişi katıldı. Dün hentbol da 4’lü turnuva yapıldı. Önümüzdeki süreçte de bu tür etkinlikler devam edecek.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim