AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti’nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresini değerlendirdi. Ankara Arenada muhteşem bir atmosferle kongreyi gerçekleştirdiklerini söyleyen Doğanay, kongrenin Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın’ın Siyasi Erdem ve Etik Kuruluna seçilmesini de değerlendiren Doğanay, “Bu güzel bir başarıdır. Doğru bir başarıdır. Ak Parti Teşkilatları açısından da çok önemsiyoruz.” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 998 günün ardından Ankara Arena’da muhteşem bir atmosferle genel başkanlığa geri döndüğünü kaydeden Doğanay, şöyle konuştu; “Sayın Genel Başkanımız 998 gün sonra Cumhurbaşkanımız AK Parti’ye dönüşü gerçekleşti. Ankara arenadaki muhteşem bir atmosferle sayın genel başkanımızın adaylığı ve sonrasında seçim turlarına geçildi. Gerek salonun içerisinde gerekse dışarısında 100 bine yakın bir insan seli vardı. Orada şunu gördüm, Genel Başkanımızın bu teşkilatları ne denli özlediğini hasretle beklediğini gördük. Salona girdikten sonrada salondaki o teveccühü de görmüş olduk. Bu yönüyle güzeldi. Benim için, şahsım adına aynı zamanda teşkilatlarımız Ak Parti adına özel bir gündü. Duygulu anlar yaşadık. Duygu dolu anlar yaşadık. Sonuç olarak Sayın Genel Başkanımız aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Ak Parti’ye dün itibariyle seçtik. Rabbim gerek Ak Parti açısından gerekse bizler açısından Ülkemiz ve milletimiz açısında inşallah hayırlara vesile olur. Bundan sonrasında tabi mazeret yok. Artık değişimin, dönüşümün çok hızlı bir şekilde olduğu bunu da inşallah vatandaşımızda hissedecek. Gerek ekonomik anlamda, gerekse de her alanda hissedecek. Bununla beraberde yine terörle mücadele FETÖ ile mücadele sonuna kadar da devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızda bunların sinyallerini de verdi. Güzel şeyler olacak diye düşünüyorum.”

 

“Değişim devam edecek”

Büyük kongre sonrasında beldelerden başlamak üzere ilçe ve il kongreleri sürecinin başlayacağını söyleyen Doğanay, “Yeni bir heyecan olacak. Ak Parti’nin kurucusu olan Genel Başkanımızın partiye dönüşüyle birlikte, o heyecanı salonda yaşamış olduk, görmüş olduk. Bundan sonrasında da teşkilatlarla alakalı da Belde ve İlçe kongreleri, İlçe kongrelerinden sonrada İl kongreleriyle birlikte bu değişim devam edecek.” dedi.

 

 

“103 kişinin içinde olmak çok önemli”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın’ın, Siyasi Erdem Etik Kurulu’na 2. Yedek olarak girmesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Doğanay, “Yine bununla beraber 3’üncü olağanüstü büyük kongrede 19 tane yeni değişiklik var. Toplamda 103 kişilik bir A takım kadrosu var. Bolu Teşkilatları açısından da özel bir anlamı var. Bolu Teşkilatlarından da yine Siyasi Erdem Etik Kurulu’na 2’inci yedek olarak bizim Hanım Kolları Başkanımız Arzu Aydın girmiş oldu. Öncelikle bu güzel bir başarıdır. Doğru bir başarıdır. Ak Parti Teşkilatları açısından da çok önemsiyoruz bunu. O 103 kişinin içersinde olmak çok önemli. A takımının içersinde olmak çok önemli. Öncelikle Hanım Kolları Başkanımızı bu ana kadar yapmış olduğu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz, takdir ediyoruz. Öncelikle başarı onundur. Onunla birlikte de Ak Parti Teşkilatlarınındır, hepimizindir. Biz büyük bir aileyiz, kocaman bir aileyiz. Bu daha ivmeli bir şekilde devam edecek diye düşünüyoruz. Ben buradan şimdiden Hanım Kolları Başkanımız Arzu Aydın’a hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Bolu’dan Ak Parti Teşkilatlarından birisinin Genel Merkez’de Sayın Cumhurbaşkanımızın listesin bulunması güzel bir olay. Her kim olursa olsun, o listeye girmek bir onurdur, şereftir. Ben tekrar kendisini kutladığımı belirtmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim