Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü nedeniyle Bolu Ülkü Ocakları, polis ekiplerine ilginç bir şaka hazırladı. Kavga ihbarı üzerine Ülkü Ocakları binası önüne gelen polis ekipleri, kavga eden gruba müdahale etmek üzereyken bir anda Ülkücüler tarafından konfetiler patlatıldı. Ülkü Ocakları binası önünde pasta kesilerek Polis Teşkilatının 174. yıl dönümü kutlandı.

 Bolu Ülkü Ocakları, Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümünde polis ekiplerinin gününü kutlamak amacıyla ilginç bir yola başvurdu. Ülkü Ocakları binası önünde toplanan grup ikiye ayrılarak karşılıklı slogan atmaya başladı.

155’i arayarak kavga ihbarı verilmesinin ardından polis ekipleri çok kısa bir sürede olay yerine ulaştı.

İki grubu kavga eder vaziyette bulan polis ekipleri, olaya müdahale etmek istedikleri anda konfetilerle karşılaştı.

Gruplar kavgayı bırakarak polis ekiplerinin gününü kutladı.

"POLİSİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ"

Orada bulunan Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, ülkücü gençliğin polisi hiçbir zaman üzmeyeceğini vurgulayarak, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin gençleri olarak, polisimizin bu kutlu gününde her daim yanında olduğumuzu, ülkücü gençliğin polisi üzmeyeceğini, her daim mutlu edeceğini belirtmek amacıyla, Bolu’da ve tüm Türkiye’de görev yapan polis arkadaşlarımızın polis gününü kutluyoruz. Polisimizi seviyoruz, her daim onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları binası önünde pasta kesilmesinin ardından organizasyon sona erdi.

Editör: TE Bilisim