Bolu Ülkü Ocakları tarafından 11-17 yaş arası öğrenciler için eğitim, spor ve sosyal sorumluluk alanlarında dersler içeren “Bolu Ülkü Ocakları Yaz Kursları” düzenleniyor.  Konu ile ilgili açıklama yapan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, yaz kursların ücretsiz olduğunu vurgulayarak, “Amacımız gençlerimize Ülkü Ocakları’nın sempatisini kazandırmak” dedi.

 Haber: Ömer Çetinaslan

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’in himayeleri doğrultusunda Bolu Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yaz kursları, 1 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında 11-17 yaş arası öğrencilere, yaz tatili boyunca bir yandan eğitim verirken aynı zamanda yapılacak olan spor faaliyetleri ile keyifli anlar sunacak.

Bolu Ülkü Ocakları Yaz Kursları bünyesinde eğitim alanında; Türkçe, İngilizce, Kuran ve Ahlak, Kitap Okuma dersleri, spor alanında; Futbol, Satranç, Tekvando, Okçuluk, At Biniciliği, Kick Boks, Doğa Yürüyüşü ve Yüzme dersleri sunacak.

Sosyal Sorumluluk kapsamında Huzurevi ve Hayvanat Bahçesi ziyaretleri de yapılacak olan kurslarda aynı zamanda çocuklar, fidan dikimi de yapacak.

“ÇAY OCAKTA PİŞİYORSA, TÜRK GENCİ DE ÜLKÜ OCAKLARI’NDA PİŞER”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, düzenlenecek olan Bolu Ülkü Ocakları Yaz Kursları ile ilgili bilgiler verdi. Akgül, yaz kurslarının amacının Türk gençlerini her alanda sosyalleştirmek olduğunu ifade ederek; “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’in destekleri ve himayeleri doğrultusunda, 2018-2019 eğitim yılında yoğun bir tempo geçiren arkadaşlarımızı bir nebze olsun sosyalleştirebilmek için bu yaz döneminde de spor alanında, eğitim alanında ve kültürel alanda bir faaliyet planı çıkardık. Her biri lisanlı ve profesyonel olan eğitimcilerimizin eşlik edeceği programlarda gerekli planlamalar yapılarak ailelerimize geri dönüş yapılacak.

Ön kayıtlarımız başladı, 28 Haziran’da son bulup, 1 Temmuz itibariyle de bir aylık eğitim spor ve sosyal faaliyet programına geçeceğiz. Bu kurslar tamamen ücretsiz olup, yalnızca ortaöğretim yani 11 ile 17 yaş arası öğrencilerimizi kapsayacak.

Sosyal medyadan duyurularımızı yaptık, şuan için başvurular güzel. Ülkü Ocakları’nın böyle bir adım atmasından insanlarımız gayet memnun, bizleri tebrik ediyorlar.

Biz, herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Amacımız, gençlerimizin bu yaşlardan itibaren Ülkü Ocakları’na sempatisini kazandırabilmek. Eğitim, kültürel gibi her alanda dolu bir gençlik yetiştirebilmek adına çay nasıl ocakta pişiyorsa, Türk genci de Ülkü Ocakları’nda pişer.” dedi.

 SON BAŞVURU 28 HAZİRAN

1 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Bolu Ülkü Ocakları Yaz Kursları’na katılmak için son başvuru tarihi 28 Haziran.

Başvuru için İrtibat Tel: 0 507 749 14 40

Editör: TE Bilisim