Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül ve yönetimi, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30 Ağustos Zafer Bayramında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’nin yeni hizmet binasının faaliyete geçmesinden dolayı Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül ve yönetimi Genel Başkanları Dr. Sinan Ateş’e ve Genel Başkan yardımcılarını ziyaret etti. Ziyarette Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, Genel Başkanları Dr. Sinan Ateş’e, özel olarak hazırlattığı Çanakkale savaşında tarih yazan 57.Alay Sancağını hediye etti.

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta kendi mülklerine taşınan Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Sinan Ateş’e, özel olarak hazırlattırılan ‘57. Alay Sancağı’nı hediye eden Akgül, ayrıca yeni eğitim-öğretim döneminde yapacakları faaliyetler hakkında genel merkeze bilgiler verdi.

“YENİ HİZMET BİNAMIZDA KUTLU ZAFERLERE YÜRÜMEYİ ÜLKÜCÜ HAREKETE NASİP ETSİN”

Genel Merkeze gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, “Bolu Ülkü Ocakları yöneticilerimiz ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramında hizmete giren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimizin yeni hizmet binasının açılması ve faaliyete geçmesinden dolayı Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Ateş ve Genel Başkan yardımcılarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Türk Gençliğine çağ atlatmak adına mücadelesini sürdürecek olan Ülkü Ocakları binamızın alımında emeği olan başta Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye, Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Ateş'e ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız. Bolu Ülkü Ocakları olarak Ülkücü Gençliğin çağımızın 57. Alayını temsilen Genel Başkanımıza Çanakkale savaşında tarih yazan 57. Alay Sancağını hediye ederek yılmadan yıkılmadan çalışmalarımıza devam edeceğimizi arz ettik. Ülkü Ocaklılar 57. Alay’ın birer mensubuyken, Genel Başkanımız ise Türk Gençliğinin komutanıdır. Allah yeni hizmet binamızda kutlu zaferlere yürümeyi Ülkücü harekete nasip etsin” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim