AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ)  düzenlenen ve Mental Talks üniversite buluşmaları adı altında verilen konferansa yaklaşık 550 genç üniversiteli katıldı.

BAİBÜ’de AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi tarafından Mental Talks üniversite buluşmaları adı altında konferans düzenlendi.

Gökhan Göktaş’ın sunumuyla gerçekleşen konferansta kariyer planlaması, yetenek keşfi, yetenek yönlendirmesi, mülakat teknikleri, canlı mülakat teknikleri ile ilgili konularda öğrenciler bilgilendirildi.

“DAVA SAHİBİ GENÇLİK NASIL OLUR?”

Üniversiteler Birim Başkanı Aygün salonların sorumluluğunu yüklenen teşkilat mensuplarına seslenerek şunları kaydetti

“Bu salonlar kendilerine yüklenen sorumlulukları bilen ve bunun bilincinde çalışan dava sahibi gençlerin sayesinde doluyor. Dava sahibi insan kendisi için değil kardeşi için yaşar. Kendisi için istemediğini kardeşi içinde istemez, kendisi için istediğini kardeşi içinde ister. Onun derdi tasası bir şeylere derman olmaktır. Dava sahibi genç güçlü bir inanca sahip olmalı. Pes etmemeli, yılmamalı, tuttuğunu koparmalıdır. Dava sahibi genç azimli olmalıdır. Engellere karşı mücadele etmekten asla vazgeçmemelidir. Dava sahibi genç sabırlı olmalıdır. Önüne engeller konacak, ayağına çelmeler takılacak, karşısına ahlaksızlar çıkacak, bunlara karşı da sabırla direniş göstermelidir. Dava sahibi genç uyanık olmalıdır. Çevresindeki ve dünya üzerinde ki olayları dikkatli ve doğru idrak etmelidir. Dava sahibi genç çalışkan olmalıdır. Başarı ancak çalışarak mümkündür. Dava sahibi genç dürüst olmalıdır. İnsanlara güven vermelidir. Dava sahibi genç fedakâr olmalıdır. Davası uğrunda gerektiğinde malını, canını, vaktini harcamaktan çekinmemeli. Ve son olarak dava sahibi genç cesur olmalıdır. Cesur olanlar İzzet içinde yaşarlar.

“Korkaklar ise, zillet ve illet içinde yaşar ve asla ileriye bir adım atamazlar” diyen Aygün desteklerinden ötürü ‘Gençliğin Ağabeyi’ olarak nitelendirdikleri AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ’a teşekkür ederek sözlerine son verdi.

 

 

Editör: TE Bilisim