Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Valiliği yanında bulunan Konak Taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafıyla sohbet etti. 

 Kentin gündemi ve iş temposu hakkında taksicilerle konuşan Vali Ümit, trafik sorunları ve Bolu ile ilgili beklentiler konusunda taksicileri dinledi.

Taksici esnafını sıkıntıya düşüren ulaşım koşullarını istenilen seviyeye çıkarmak için yapılan çalışmaların takipçisi olacaklarını dile getiren Vali Ümit, “Taksici esnafımız çok önemli. Onlar bir anlamda Bolu’nun tanıtımını yapan gönüllü insanlardır. O yüzden taksici esnafımızı çok önemsiyorum” dedi.

“YAYA ÖNCELİĞİ KONUSUNDA DUYARLILIĞI ARTIRMANIZI İSTİYORUM”

Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bolu Valisi Ahmet Ümit,  İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılının ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan edildiğini dikkat çekerek, “Trafikte insanlarımıza yol vermek medeniyetin bir göstergesidir. Bu konuda tüm Bolulu vatandaşlarımız gibi taksicilerin de duyarlı olduğunu biliyorum ve sizlerden daha duyarlı olmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

“SİZİ YANIMIZDA GÖRMEK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Konak Takside çalışan taksiciler de ziyaretleri için Vali Ahmet Ümit’e teşekkür ederek, “Sizleri durağımızda, bizlerin sorunlarını dinlemesi bizim için çok büyük bir nimet. Sizlere burada sıkıntılarımızı rahat bir şekilde anlattık. Sizlerin bizim yanımızda olduğunuzu görmemiz, hissetmemiz çok güzel” diyerek kendilerini her zaman beklediklerini dile getirdiler.

[caption id="attachment_85352" align="aligncenter" width="800"] ????????????????????????????????????[/caption]

 

Editör: TE Bilisim