Spor Toto 1.lig de 5.haftada sahasında Altay’ı konuk etmeye hazırlanan Boluspor çalışmalarını sürdürürken, antrenman öncesi tesislerde futbolculardan Uğur Akdemir ile Yusuf Emre Gültekin, başkan Necip Çarıkcı ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Kırmızı beyazlılar, Altay maçına odaklanırken, oyuncular Uğur akdemir ile Yusuf Emre Güntekin ilk 4 haftanın değerlendirmesini Başkan Necip Çarıkçı ile sohbet ortamında gerçekleştirdiler.

 “ALTAY MAÇINDA AYNI PERFORMANSI BEKLİYORUM”

Takımın gidişatından çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Çarıkcı; “Sizlerle gurur duyuyorum çocuklar. Verdiğim her sözü de yerine getirmeye çalışıyorum” dedi. Uğur Akdemir ile Yusuf Emre Gültekin’e zaman zaman şakalar yaparak takılan Başkan Çarıkcı, “Altay maçında aynı performansı bekliyorum” dedi.

“BİZ BİR AİLE OLDUK, BU ORTAMI KİMSE BOZAMAZ”

Üçlünün arasında gerçekleşen sohbet konuşmasında tecrübeli oyuncu Uğur Akdemir ise Başkan Çarıkcı’ya; “Biz bir aile olduk. Bu ortamı kimse bozamaz. Takımın başarısı için takım olarak ne gerekirse yaparız. Bende buraya yeni geldim. Ama takımın ağabeylerindenim. Şehir, taraftar bizden başarı bekliyor. Başkanım siz hiç merak etmeyin” diyerek Başkan Necip Çarıkcı’ya moral verdi.

“KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEĞİM”

Uzun süredir hastalık nedeniyle tedavi olan ve formasında uzak kalan Yusuf Emre ise, “Başkanım bir haftaya hazırım. Zor bir süreç atlattım. Kaldığım yerden devam edeceğim. Siz merak etmeyin” dedi.

Editör: TE Bilisim