AK Parti Milletvekili Adayı Metin Vural, 24 Haziran’da sandık başına gidecek olan gençlere güvendiğini ifade etti.  Seçme ve seçilme yaşını 18’e düşüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘gençlere güvendiğini’ hatırlatan Vural, “Bugün AK Parti milletvekili aday listesine bakıldığında tam 57 gencimizin seçilebilecek sıralarda olduğunu görüyoruz. Bu da AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği değerin en somut ispatıdır. 24 Haziran’da sandık başına gidecek olan gençlerimizde kendilerine sözde değil; özde güvenen lidere; yani Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye oy vereceklerdir” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Metin Vural, seçim çalışmalarını Karaçayır Mahallesi’nde sürdürdü.  Karaçayır Mahallesinde parti teşkilatlarıyla birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Vural, gençlerin eski ve yeni Türkiye’yi iyi gözlemlediğini vurguladı.

Seçme ve seçilme yaşına değinen Vural, “Daha önce 30 olan seçme ve seçilme yaşı, AK Parti iktidarı ile 18’e düştü. Bugün AK Parti milletvekili aday listesine bakıldığında tam 57 gencimizin seçilebilecek sıralarda olduğunu görüyoruz. Bu da AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği değerin en somut ispatıdır.” dedi.

24 Haziran’da sandık başına gidecek olan gençlere güvendiğini söyleyen Vural, “Bugün Türkiye bu konuma geldi ise gençliğiyle gelmiştir. Biz gençlerimize güveniyoruz. Bundan sonra da yeni ve güçlü Türkiye için gençlerimizle hareket edeceğiz. Gençlerimiz de 24 Haziran’da sandık başına giderek kendilerine sözde değil özde güvenen lidere; yani Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye oy vereceklerdir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim