Bin 820 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yol kontrollerinde; arama yapılan bir tırda 920 paket, yolcu otobüsünde ise 920 paket kaçak sigara olmak üzere toplan bin 820 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bolu genelinde yapılan çalışmalarda, Ankara İstikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan sürücülüğünü U.İ (26) isimli şahsın yaptığı çekici ve bu çekiciye bağlı dorsede, aracın muhtelif yerlerine gizlenmiş vaziyette 920 Paket değişik markalarda bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında U.İ isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda serbest bırakıldı.

OTOBÜSTE 900 PAKET KAÇAK SİGARA

Yine aynı gün yapılan yol kontrolünde; Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan otobüs durdurularak yapılan aramalar neticesinde; Aracın muhtelif yerlerine gizlenmiş vaziyette 900 paket değişik markalarda bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Soruşturma kapsamında N.I (58), A.K (37) ve S.G.(24) isimli şüpheli şahıslar işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim