Ziyaretçi Defteri

 

Bolu’ya çamur yağdı


Facebook'ta Paylaş

   (09-03-2010)  İlimizde kent merkezinde gece yağmurla birlikte çamur yağdı. Tozla birleşen yağmur yere çamur olarak yağınca, otomobiller ve sokakların bazı kısımları çamurla kaplandı.sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan Bolulular, araçlarının üzerinde oluşan çamur tabakası ile karşılaştı. Sürücüler bez ve fırçalarla araçlarının camlarını temizlerken, işyerleri sahipleri ise paspaslarla dükkânlarının önünü temizlediler. Bazı vatandaşlar sabah kalktıklarında gökyüzünde sarı bir toz tabakasını gördüğünü kaydetti.

 

Bolu Meteoroloji yetkilileri, Afrika üzerinden kuvvetli rüzgarla gelen kum ve tozun yağışla yere indiğini belirterek, “Suudi Arabistan'daki çöllerden toz ve kumun geldiğini düşünüyoruz. Renkleri farklı oluyor. Her zaman karşılaşılan bir durum değil” dedi.





Bolu Özel Nafize Baysal Kreşi

Köroğlu TV

 Toplam Ziyaretçi: 2484783

 Aktif Ziyaretçi Sayısı: 40

 

Email: koroglugazetesi (@) koroglugazetesi.com

Tel: (0374) 217 23 53  Faks: (0374) 212 64 09  Adres: Aktaş mah. Öney sok. No: 6/4 BOLU - Türkiye

Ana Sayfa  |  Künye  |  Köşe Yazarları  |  Haber Arşiv  |  Linkler  |  Bolu  |  İzzet Baysal  |  Köroğlu  | 
Anket  |  Ziyaretçi Defteri  |  Bize Ulaşın  |

Tasarım: EvrenKENT © 2006-2010. Tüm Hakları Saklıdır. Bolu Köroğlu Gazetesi www.koroglugazetesi.com Site Yönetimi - Mail Servisi