Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Bolu Şube Başkanı Ecz. Abdullah Abat Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Abat mesajında: "İnsan sağlığını değerlerin en üstünde tutan ve buna göre hareket eden eczacılarımız her zaman bu bilinç doğrultusunda, en kaliteli hizmeti sunmanın gayreti içinde olmuşlardır. Eczacılık, insanlığın hastalıklarla verdiği mücadelede, tedavi sürecinin en önemli aktörlerinden biri olarak varlığını ve işlevselliğini korumuş mesleklerden birisidir.

Eczacılar, dün olduğu gibi bugün de sağlık sistemimizin vazgeçilmezlerindendirler. İlacın üretiminden hastaya ulaştırılmasına kadar her safhada yüksek görev bilinci ve hassasiyeti ile mesleklerini yürüten eczacılarımız, herkesin kolay ulaşabileceği, en yakın sağlık danışmanı olarak, hasta ve hasta yakınlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadırlar.

14 Mayıs'ı eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasında, mesleğe emek ve gönül vermiş, hizmet ve gayretleriyle değer kazandırmış ve katkı sağlamış eczacılarımızın anılmasında bir vesile saymaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın sağlık sorunlarına büyük bir hassasiyetle yardımcı olmak için çalışan meslektaşlarımın “14 Mayıs Dünya Eczacılar Gününü” kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Editör: TE Bilisim