ADAYLARIN İLK ŞARTI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta seçim yapılması kararını imzaladı. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptığı açıklamada “AK Parti'ye milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacak herkes ilgili birimizce belirlenecek asgari yardım tutarını AFAD'ın hesaplarına yardım olarak yatıracaklardır” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan açıklamada seçim takvimini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti aday adaylığı başvurularında AFAD’ın hesabına yardım yapılması şartını dile getirdi. Diğer partilere de seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyasında müziksiz bir kampanya yürütülmesi çağrısında bulundu.  

MİLLETVEKİLİ ADAY ÜCRETLERİ DEPREMZEDELERE

Erdoğan, yaptığı çağrıda,  "AK Parti'ye milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacak herkes ilgili birimizce belirlenecek asgari yardım tutarını AFAD'ın hesaplarına yardım olarak yatıracaklardır. Yapacakları cömert bağışlar için hepsine şimdiden teşekkür ediyorum... Bu seçim döneminde müziksiz bir kampanya yürüteceğiz. Bütün partiler de aynı çağrıyı yapıyorum." sözlerine yer verdi.

Editör: Ebru Buket EKE