AK Parti Çevre ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanlığına ziyarete bulundu. Yılmaz; “Küresel ısınmanın, iklim değişikliğinin, enerjinin ve gıda güvenliğinin dünyanın en önemli gündem maddeleri arasında yer aldığı günümüzde Türkiye olarak çevreyi korumak adına çok önemli projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti iklim değişikliğinin yol açacağı çevre felaketlerini en aza indirmek başta olmak üzere daha yeşil, daha yaşanılabilir şehirler için çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığında, İl Başkanı Suat Güner, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti Bolu İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, Belediye Meclisi Gurup Başkan Vekili Uğur Akbay, Ak Parti Bolu İl Başkanlığı Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Ahmet Uzunoğlan ve teşkilat mensupları ile bir araya gelen AK Parti Çevre ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz, Bolu ziyaretine ilişkin değerlendirme bulundu.

“BOLU’DA ÇALIŞMALARIMIZ DEVA EDECEK” 

Çevre, şehircilik ve kültür alanlarında il ve ilçelere yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak adına ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı, Serpil Yılmaz; “Çevre, şehir, kültür başlıklarımız çok geniş başlıklar biliyorsunuz. Çevre, şehircilik ve kültür alanlarında şehirlerimizde, ilçelerimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili gerek teşkilatlarımızdan, gerek yerel yönetimlerimizden bilgi almak, yapılan hizmetleri yerinde görebilmek, aksayan yönlerimizi görebilmek, eksik taraflarımız varsa onları tespit edebilmek, çözümler bulabilmek, sizlere bu konuda destek olabilmek için il ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da bugün Bolu’dayız. Allah’ın izniyle tüm Karadeniz’i dolaşacağız. Sürekli devam edecek bu çalışmalarımız. Bolu’da dolu dolu bir çalışma gerçekleştireceğiz.” dedi.

“TEŞKİLATIMIZ BOLU’NUN PROJELERİNİ TAKİP EDİYOR”

AK Parti Bolu İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, AK Parti genel merkezinin çevre, şehircilik ve kültür alanında Bolu’da olması gereken projeleri yakından takip ettiğine dikkat çekerek;  “Teşkilatımızın genel merkezi sağ olsun her alanda illeri takip ediyorlar. Çevre, şehircilik ve kültür alanında da Bolu’muzda olması gereken ve bu zamana kadar yapılması gereken projeleri takip ediyorlar. Yeni projeler varsa bunlarla ilgili hızlı bir yatırım süreci ve hazırlık aşamalarını tamamlayabilmemiz için de yerinde inceleyip görmek istiyorlar. Tabi ki bizler de bu konularda kendilerine projelerimizi sunduk. Şimdi değerlendirmelerini yapacağız. Bundan sonraki süreçte daha iyi projelerle inşallah Bolu’muza katkı sağlamaya devam edeceğiz.” İfadelerini kulandı.

Editör: TE Bilisim