Bolu’nun farklı bölgelerindeki köylere ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Bolu İl Teşkilatı, çalışmalarına 7 köyde devam etti.

Haber: Oğuzhan Eke

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın, Bolu’nun; Müstakimler, Tokmaklar, Değirmenbeli, Merkeşler, Semerciler, Taşçılar, Küplüce köylerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla istişare eden AK Parti heyeti, isteklerin karşılanması noktasında fikir alışverişinde bulundu.

“HER ŞEY BOLU İÇİN”

Milletvekili Arzu Aydın, o anları sosyal medya hesabından, “Her Şey Bolu İçin” notuyla paylaşırken, “Bolu'muzun dört bir yanında muhtarlarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

İl Başkanı Güner ise köy ziyaretlerini, “Milletvekilimiz Arzu Aydın, Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak, İl Genel Meclis Başkanımız Yaşar Yüceer ve AK Parti Teşkilatımız ile birlikte Semerciler, Taşçılar ve Küplüce köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla bir araya geldik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” diyerek kamuoyuna duyurdu.

Editör: TE Bilisim