Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Programa katılan milletvekilleri ve il başkanı birer selamlama konuşması yaparak teşkilat mensuplarının Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanlığı binası Ali İmran Çatana Toplantı Salonundaki programa; AK Parti Genel Merkez MKYK Üyeleri Hasan Sert ve Harun Armağan, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ile Fehmi Küpçü, İl Genel Meclis Başkan Yaşar Yüceer, İl Başkanı Suat Güner, önceki dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nın geleneksel bayramlaşma töreni her Kurban Bayramında olduğu gibi bayramın 2’nci gününde parti il binasında gerçekleşti. Bayramlaşmada birlik ve beraberlik mesajları yer aldı.

“BAYRAMLAR BİZİM İÇİN BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİDİR”

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, bayramların birlik ve beraberliğim simgesi olduğunu dile getirerek; “Çok şükür bir bayrama daha erdik eriştik. Bayramlar bizim için birlik ve beraberliğin simgesidir. Birlik beraberliğe vesile olsun arzusuyla biz bayramları hemhal ederiz. Bu bayramda da kardeşliği vesile olsun arzusundayız. Hep beraber teşkilatımız olarak bayramın ikinci günü geleneksel hale gelen bayramlaşmamı gerçekleştiriyoruz. Bayram arifesinde kurban pazarına gittik. Orada pazarda alım ve satı yapan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Sohbet ederken hayvancılıkla ilgili girdi fiyatlarından dert yanan hemşerilerimiz vardı. Bir gün sonrasında hem emekli maaşlarını hem ikramiyelerini ödeyen bir hükümetimiz var. Tabi bu durum önceki dönemlerde emekli maaşlarınızı ödemeyeceğim diyen çalışma bakanlarını hatırlatıyor çünkü emekli maaşı ile kurban keseceksiniz. Sanki bir büyüğünün küçüğüne bayram harçlığı veriyor gibi davrandığı günleri hatırlatıyor. Allah o günlerden bu günlere ermeyi nasip etti. Biz durduğumuz yerden eminiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.

“MEDENİYETİ MEDENİYET YAPAN EN ÖNEMLİ UNSURDUR BAYRAMLAR”

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, bayramların medeniyetimizde en anlamlı ve özel bir yere sahip değerinden bahsederek; “Bu medeniyeti medeniyet yapan en önemli unsurlar manevi hassasiyetlerimiz ve hasretlerimizdir. Bayramlar da bu günlerden bir tanesidir. Bu sebeple rabbimize hamd ediyoruz. İnşallah ailelerimizle, milletimizle ve Bolu halkımızla beraber islam dünyası güzel bir bayram geçirir. Küresel bir adil düzen kurmak için bu millet yola çıkmış. Coğrafyamız bizi zorluyor. Yanı başımız bir ateş çemberi içerisinde, inandığımız bir misyon ve dava ile yolumuza devam ediyoruz. Allah milletimizi muaffak kılsın. İnşallah bu bayramda milletimizle beraber yol yürümemize vesile olur” dedi.

“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, bayramların kadınlar için daha da telaş içerisinde geçtiğine işaret ederek, “Hepinize saygıyla hürmetle selamlıyorum, hoş geldiniz. Vekilimizle beraber Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri meclis çalışmalarımızı tamamlayıp ilimize geri dönüyoruz. İlimizde hangi program varsa o programa katılmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızla beraber olmaya devam ediyoruz. Malum kurban bayramı epey telaşlı bir bayram. Özellikle kadınlar için daha da telaşlı bir bayram. Evini misafirler için hazırlayıp o şekilde bırakıp, koşarak partiye gelmiş kadınlarımızı gönülden selamlıyorum. Onların yükünün daha ağır olduğunu biliyorum. Birlik beraberlik içinde kurban bayramını geçirirken rabbim hepimizi bize bayramlara yine birlik beraberlik içinde erdirsin.” İfadelerini kullandı.

Aydın,  kıssadan bir hisse yaparak ta herkesi selamladı.

 

Konuşmaların ardından partililerin bayramlaşmasıyla program sona erdi.

 

 

Editör: TE Bilisim