Bayramların ikinci günü gelenek haline gelen AK Parti'de Bayramlaşma programı, AK Parti Bolu İl Başkanlığı binası önünde gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, 22 ve 23. Dönem Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İlçe ve Belde Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri, Partinin çeşitli kademelerinde görev yapan Teşkilat mensuplarının yanı sıra çok sayıda AK Partili bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramlaşma programının sonunda Partililere hitap eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP'ye yüklendi. Doğanay yaptığı konuşmada; “Ramazan Bayramı ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olsun İnşallah. 15 yıldır ülkemize hizmet etmek için bu teşkilatlar büyük bir çaba sarf ediyorlar. Ülkemize ve millete dair sevdası olan bir teşkilatla bugün burada birlikteyiz. 17–25 Aralık olaylarını, Gezi olaylarını ve 15 Temmuz darbe kalkışmasını düşünün. Tüm bunların amacı Türkiye gelişmesin, Türkiye büyümesin, Türkiye kendi coğrafyasında söz sahibi olmasın diye çaba sarf ediyorlar. Ama bu millet 15 Temmuz’da gereğini yaptı. Bizim şöyle bir sloganımız var, ‘Durmak yok, yola devam’ diye. Şimdi 9 seçim kaybeden CHP, ‘Durmak yok yola devam’ sloganına oturmuşlar düşünmüşler. ‘Bu AK Partililer ne demek istiyor’ demişler. En son vardıkları karar şu, bu sloganın karşılığı biz Ankara’dan İstanbul’a yürüyelim diye karar vermişler. Ve şu an yürüyorlar. Bizim 15 yıldır söylediğimiz şeylerin neticesinde, yol yürüyorlar. Bu milletin temel değerlerine saygı duymayan, bu milletin temel değerleriyle birlikte siyaset yapmayan, daha dün FETÖ’cüler bu ülkeyi işgal etmeye kalktığı zaman hiçbiri, Türkiye’nin hiçbir meydanında, hiçbir nöbette bulunmayan işte bizim o ‘Durmak yok, yola devam’ sloganı ile birlikte yol aldığımızda bunu Ankara’dan İstanbul’a kadar yürümek zannedenler yürüyün, anca gidersiniz, siz anca bunu görürsünüz” dedi.

Editör: TE Bilisim