AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ile birlikte geçtiğimiz hafta görevine başlayan Bolu Valisi Erkan Kılıç'ı makamında ziyaret ettiler.

HABER: ASLI AKIŞ

Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bolu Valiliği'ne atanan ve geçen hafta görevine başlayan Vali Erkan Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette Bolu halkının refahı için birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını belirten Milletvekilleri Aydın ile Küpçü, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti İl Başkanı Suat Güner Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, halkın huzur ve güvenliği için kamu veya özel tüm kurumlarıyla iş birliği ve istişare içinde çalışacaklarını ifade ettiler.

Milletvekilleri Aydın ve Küpçü ile beraberindeki heyeti makamında kabul eden Vali Kılıç, Bolu’nun daha fazla hizmet alması, kalkınması ve gelişmesi yönünde görüş alışverişinde bulunulmasının ardından, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti.

Ak Parti Bolu milletvekili Arzu Aydın da ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak; “İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Milletvekilimiz ve İl Genel Meclis Başkanımızla beraber Bolu'muzda göreve başlayan Valimiz Sn. Erkan Kılıç'a ziyarette bulunduk” dedi.

Editör: TE Bilisim