Boluspor TFF 1’inci ligin 7’inci haftasında kendi sahasında Altınordu’ya 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’da Boluspor’daki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Çarıkcı, liglere verilen milli takım arasında Bursaspor ile Bursa’da bir hazırlık maçı oynayacaklarını ifade ederek; “Bu hafta Pazar günü saat 17.00’da Bursa’da Bursaspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Oynamayan oyuncuların maç kondisyonu büyük ihtimalle yerine gelecek. 15 gün süremiz var. Elimizde iyi bir kadro var” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“ALTINORDU’YU SAHADAN SİLDİK”

Bolusor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, ilk olarak hafta sonu oynanan Altınordu maçını değerlendirerek; “Dört maçtan sonra almış olduğumuz galibiyetler Adana Demirspor ve Erzurumspor maçları bizi mutlu etti. Son maçta da Altınordu ligin en iyi takımı. İlk devre eksik kadromuz vardı. İkinci devre iki tane değişiklikle birlikte, Altınordu’yu sahadan sildik. Yenilmemize rağmen, oynanan futbol, son dakikalarda 4–5 tane pozisyonu gole çevirememizden dolayı da maçı kaybettik. Ama hem bizi hem de taraftarımızı oynanan futbol mutlu ediyor. 9 sakat oyuncumuzdan İshak ve Yusuf Emre iyileşti. Büyük ihtimalle 4–5 oyuncumuzda hazır olur. Andre Santos’ta iyileşti” ifadelerine yer verdi.

“BURSA’DA BURSASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ”

Çarıkcı, hafta sonu Bursa’da Bursaspor ile bir hazırlık maçı oynayacaklarını belirterek; “Bu hafta Pazar günü saat 17.00’da Bursa’da Bursaspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Oynamayan oyuncuların maç kondisyonu büyük ihtimalle yerine gelecek. 15 gün süremiz var. Elimizde iyi bir kadro var. Boluspor en iyi takımlardan bir tanesi. Sakatlarımızın iyileşecek olması, 15 gün milli maç arası boşluğu Boluspor’a inşallah yarayacaktır. Daha sonra Ankaragücü maçımız var. Şu anda takım moral olarak kötü değil. Kadromuzdaki oyuncularımız iyileştiği zaman iyi bir rekabet olacak. Şu anda rekabette başladı. Bu rekabet Boluspor’a fayda getirecek. İyi yoldayız” dedi.

“HOCAMIZIN ELİNDE GÜÇLÜ BİR KADRO VAR”

Ellerinde güçlü bir kadro olduğunun altını çizen Çarıkcı; “Hocamızın da elinde güçlü bir kadro var. Geçen sene bu kadro yoktu. Tabi gönül ister ki, takımımız hazır olsun. Bu haftada Melih Okutan’ı Ümit Milli takıma gönderdik. Bu da bize ayrı bir mutluluk verdi. Oyuncumuzun da Ümit Milli olması, yaşının 20 olması gelecekte hem Türk futbolu için hem de bizler için bana göre güzel bir gelişme” şeklinde konuştu.

“ALTINORDU, TÜRKİYE’NİN EN İYİ MODELİ”

Altıordu’nun uyguladığı modelin Türkiye’de uygulanan en iyi model olduğunu altını çizen Çarıkcı, sözlerini şöyle noktaladı: “Keşke Altınordu modeli gibi bir model olsak. Altınordu, Türkiye’nin en iyi modeli. Boluspor iyi bir takım olduğu için ve şampiyonluğa oynadığı için bu model maalesef tutmaz. Altınordu hakikaten iyi bir takım olmuş. Boluspor’da şampiyonluğa oynayan bir takım. İnşallah Boluspor, bu Ankaragücü maçıyla birlikte hızlı bir şekilde çıkışa geçer.”

Editör: TE Bilisim