Gazeteci Gökhan Aydın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla AK Parti 28. Dönem Bolu Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aydın’ın açıklaması şu şekilde;

“Ülkemiz açısından çok önemli bir seçim sürecine girdiğimiz bugünlerde birbirinden değerli isimler Milletvekilliği aday adaylığı için siyasi partilerden müracaatını yaparlarken, çıkan isimlerin Bolu Halkı tarafından sadece siyasi parti kimlikleriyle değil Bolu öznesi açısından değerlendirileceğini düşünüyorum.

Yıllardır Bolu’da yaşanan kayıp yıllar sonrası Bolu Halkı artık şunu gördü ki parti amblemi ne olursa olsun Meclise kimi gönderdiyse, aradığını bulamadı. Etrafımızdaki iller ki en basitinden Düzce örneğini verecek olursak ekonomik, sosyal ve kültürel hayatta aldı başını gidiyor. Gözümüz yok Allah daha çok versin. Ama soru şu, neden Bolu da yok? Turizm, sanayi, ticaret, üniversite, spor nereden bakarsak bakalım, yıllardır istediğimiz gelişmeye öncülük edecek isimler çıkmıyor.

Artık değişim zamanı geldi de geçiyor. 200 yılından beri bir neferi olarak çalıştığım AK Parti’nin de bu seçimde Bolu’daki listelere bu açıdan bakıp değerlendireceği ümidini taşıyorum. Çünkü AK Partililer de Bolulular da 21 yıldır yapılan seçimlerde aynı isimlerin Bolu’ya ısıtılıp ısıtılıp gönderilmesinden sıkıldı.

Kendimi; şöyle iş yaptım, böyle vatandaşa hizmet ettim gibi ukalalık kokan cümlelerle anlatmayacağım. 1995 yılından Bolu’da var olan ve gazetecilik mesleği dışında önemli görevlerde bulunmuş birisi olarak kendimi anlatamadıysam zaten bu saatten sonra da süslü cümleler kullanmaya gerek yok. O yüzden Bolu için, Bolu’nun kayıp yıllarının telafisi için, gerçekten Bolu Halkının Vekili olmak için, kendimi bozmadan ve geldiğim yeri unutmadan, sadece Bolu’ya ve Bolululara hizmet etmek için Ben de varım diyorum.

Bolu’yu ve Boluluları her ilçesiyle yakından bildiğim için Ben de varım.

Bolu’nun sorunlarını ve beklentilerini de çözümleriyle birlikte net bir şekilde bildiğim içib Ben de varım.

Hiçbir zaman yaşadığım onca olumsuzluklara rağmen Partime ihanet etmediğim için Ben de varım.

Ben olmazsam Bolu’da iş yapılmaz, ben olmazsam AK Parti olmaz demediğim ve demeyeceğim için Ben de varım.

AK Partiliğimin ve Bolu’ya sevdamın, hizmet aşkımın ölçüsü, bana verilen koltukla sınırlı olmadığı için, koltuk verilmediğinde küstüm oynamıyorum demediğim için Ben de varım.

AK Parti Teşkilatlarını yakından biliyorum ve bu güçlü Teşkilatlarla, partili olmayan Bolu Halkının nasıl kucaklaşabileceğinin reçetesini bildiğim için Ben de varım.

Cebindeki parasına güvendiğinden değil, Bolu’ya ve Bolululara olan sevdası olduğundan Ben de varım.

Ankara’da güçlü tanıdıkları, arkasında Bolu’nun baronları olduğu için değil; Urumşalar’dan çiftçi Kadı İsmail’in ve pazarcı Niyaziye’nin torunu, işçi emeklisi Burhan ve Tülin’in oğlu, İşçi olarak 18 yıldır torpilsiz aynı koltukta çalışan emekçi Zeynep’in eşi, KYK yurdunda kalan Üniversite öğrencisi Jan’ın ve devlet okulunda okuyan Çınar’ın babası olduğum, gecesi farklı gündüzü farklı riyakar olmadığım için Ben de varım.

O zaman bir de Teşkilatlarım ve Bolu Halkı destek verirse, neden olmasın?

İnanıyorum ki liderimiz ve Türkiye’nin umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Bolu’nun listesini hazırlarken biz, Bolulular gibi düşünecektir. İşte bu noktada da diyorum ki Bolu’da da bir Hasan Tahsin aranıyorsa, o Benim. Sıradan, sade bir vatandaşın da siyaset yapabileceğini göstermek için Ben de varım.

AK Parti’de açıklanan aday adaylığı son günü olan 22 Mart tarihine kadar evraklarımı hazırlayıp bekleyeceğim. Çıkacak aday adayları içinde liste garantili bir isim görmezsem ve de en önemlisi sadece AK Partili dostlarımın değil Bolu Halkının desteğini hissedersem müracaatımı yapacağım. Mevla’m neylerse güzel eyler… Bolu için hayırlı olacaksa olur inşAllah…

Bolu kamuoyuna saygıyla duyururum….” ifadelerine yer verdi.

aydin

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ