Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (BAİBÜ) 2021-2022 akademik yılı mezuniyeti çerçevesinde bahar şenliği gerçekleştirildi.

Haber: Cansu Gürz

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen bahar şenliği, bu yıl hem öğrencilerin yılın yorgunluğunu atmaları hem de baharın tadını çıkarıp doyasıya eğlenmeleri için zengin bir içerikle hazırlandı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy yerleşkesinde gerçekleşen bahar şenliği çeşitli etkinliklerle gençlere moral oldu. 1-3 Haziran tarihleri arasında süren etkinlik öğrencilerin yoğun ilgisiyle renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

ÖĞRENCİLER ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE EĞLENDİLER

Şenliğin ilk gününde öğrenciler gün boyu süren program boyunca, sportif faaliyetler, turnuvalar, BAİBÜ öğrenci performansları, karaoke ve sahne gösterileri ile keyifli anlar yaşadı.  Gece Yolcuları konseri ile sona eren gecede öğrenciler şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Öğrenciler, organizasyonun 2. Gününde yağan yağmura aldırmadan etkinlik alanını doldurdu. Halk oyunları topluluğunun gösterisi ile başlayan etkinlikte, Safa Tatoğlu Karadeniz Grubu ile performans sergiledi. Gece Gripin Konseri ile son buldu.

Etkinliğin son günü turnuvalar ile başladı ve öğrenci grupları sahne aldı, DJ performansı ile eğlenen öğrenciler dans ederek baharı kutladı.

ŞENLİĞİN GÖZDESİ PİNGPONG UNIVERSITY OLDU

Bahar şenliği kapsamında kurulan stantta; üniversiteleri, öğrencileri ve markaları bir araya getiren, her üniversiteye özgün şekilde çalışan bir platform olan Pingpong University mobil uygulaması öğrencilere tanıtıldı. Çeşitli oyunlar ve karaoke etkinliği ile eğlenen gençler hem eğlenip sosyalleşirken hem de öğrencilere kampüs hayatının kolaylıklarını, verimli aktivitelerini sunan, kullanıcılarının doğru zamanda doğru yerde/derste/çalışmada olmasını sağlayan pingpong mobil uygulaması hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilisim