Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki,  İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumun genel durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarete Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay ve Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı Doç. Dr. Mahir Kanyılmaz eşlik etti.

Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki "Sahip olduğu konumu ile gerek hayvancılık gerekse tarım açısından eşi benzeri olmayan Bolu İlimizde tarımsal potansiyelin arttırılması, hayvancılığın geliştirilmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla devam ettirerek, üretmeye, üreten Türkiye’nin önemli bir parçası olma yolunda kararlılıkla devam edeceğiz. Bakanlığımız olarak insan odaklı, üretim odaklı desteklerimiz durmaksızın devam edecektir" dedi.

İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat tarafından, 2021 yılına ait bilgiler aktarılırken 2022 hedefleri ve ilimize ait ihtiyaçlar ve uygulanabilecek projeler hakkında istişarede bulunuldu.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve başarı dileklerinin akabinde çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.

Editör: TE Bilisim