Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Beşkavaklar ve İzzet Baysal Mahallesi’nde sorun ve taleplere ilişkin mahalle muhtarlarıyla beraber incelemelerde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 43 mahallenin sorunlarını yerinde görmek amacıyla başlattığı inceleme gezilerine bugün Beşkavaklar ve İzzet Baysal Mahallelerinde incelemelerde bulunarak devam etti.

“TALEPLERİ ÖNCELİK SIRASINA KOYMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Geziler kapsamında ilk Beşkavaklar Mahallesi’ne giden Özcan, Mahalle Muhtarı Mehmet Özbey ile beraber tüm mahalleyi sokak sokak dolaşıp sorun ve talepleri yerinde gördü.

İnceleme gezileri kapsamında bugün 11’inci ziyareti Beşkavaklar Mahallesi’ne yaptığını söyleyen Özcan, burada yaptığı değerlendirmede, “Mehmet abimiz mahallemizin sorunlarına hâkim tecrübeli bir muhtar. Kendisiyle sorunları yerinde gördük ve hangilerinin öncelikleri olduğu konusunda görüş alışverişi yaptık. Talep edilen tüm istekleri öncelik sırasına koymaya çalışıyoruz. Ben muhtarımıza değerli katkıları ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İKİNCİ DURAK İZZET BAYSAL MAHALLESİ OLDU

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Beşkavaklar Mahallesi’nde yaptığı incelemelerin ardından İzzet Baysal Mahallesi’ne geçti. Burada İzzet Baysal Mahallesi Muhtarı Erkan Mutlu’yla beraber mahalleyi gezen ve sorunları yerinde gören Özcan, İzzet Baysal’ın adının verildiği mahalleyi çok önemsediklerini söyledi.

İzzet Baysal Mahallesi’nin geçmişte ihmal edildiğini ifade eden Özcan, “İnşallah bu mahallemizi güzelleştirmek için yoğun bir gayret içindeyiz. Geçen yıl en çok çalışma yaptığımız mahallelerden birisi İzzet Baysal Mahallesi’ydi. Ama uzun yıllar ihmal edilmiş bir mahalle. Sağ olsun Erkan muhtarımız da mahallenin tüm sorunlarına hakim. Geçen sene bir dosya hazırlamıştı. Bu gün de sorunları yerinde görelim istedik. Çünkü bazı şeyler görmeden gözümüzde canlanmıyor. Anlatılanları yerinde görmek daha büyük etki bırakıyor. İşte Fen İşleri Müdürümüzle birlikte sorunları yerinde tespit ediyor, öncelik sırasına alıyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim