Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, korona virüs salgını sebebiyle sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanması kararını 31 Ağustos 2020 tarihine kadar uzattı.

 

Aylar sonra ilk defa olağan olarak gerçekleştirilen Bolu Belediyesi Meclis toplantısında, ilimizde görev yapan sağlık çalışanlarını sevindirici bir karar alındı. Korona virüs salgını ile mücadelenin kahramanları olan sağlık çalışanlarımızın toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanması kararı Bolu Belediyesi Meclisi kararı ile uzatıldı.

 

BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANACAK

Belediye Meclisi’nin aldığı karara göre ilimizde görev yapan kamu ve özel sektör sağlık çalışanlarının 31 Ağustos 2020 tarihine kadar toplu taşıma araçlarına biniş ücretleri Bolu Belediyesi tarafından karşılanacak.

 

SÜRE UZATILDI

Bu örnek kararın ardından konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Arkadaşlar biliyorsunuz Nisan ve Mayıs aylarında sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanması ile ilgili bir karar almıştık. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bu sürenin Belediye Meclisleri tarafından uzatılabileceği belirtilmiştir. Bu sebeple bizde Bolu Belediyesi olarak bu kararı 31 Ağustos 2020 tarihine kadar uzatmak istiyoruz” dedi.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN ÜCRETSİZ OLARAK FAYDALANMAYA DEVAM EDECEK

Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından teklif Bolu Belediyesi Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi. Alınan kararın tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileyen Başkan Tanju Özcan, “Sağlık çalışanlarımız Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanmaya devam edecek. Onlar için ne yapsak azdır” diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilisim