Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in, Bolu Belediyesi girişinde temizlik çalışması yapan bir personelle yaptığı sohbet, eğlenceli anlara sahne oldu.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve sendika yetkilisinin maaş protokolünü imzalamasının ardından, Bolu’yu Seviyorum A.Ş. personeline yüzde 104,6 oranında zam yapıldı. Belediye çalışanları gelen zammı davul ve zurna eşliğinde oynayarak kutladı.

Yeni zam çalışanlar tarafından sevinçle karşılanırken, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile temizlik görevlisi bir personel arasında da zam muhabbeti yaşandı. Bolu Belediyesi girişinde gerçekleşen sohbet eğlenceli anlara sahne oldu.

“BİZ SENİ EMEKLİ EDERİZ”

İkilinin sohbeti emeklilik ile başladı. Özdemir, 62 yaşında olduğunu öğrendiği personele EYT’den yararlanıp yararlanamayacağını sordu. Personelin eksik günü olduğunu belirtmesi üzerine,  “Emeki ederiz seni biz. Sağlık sıhhat olduktan sonra emekli ederiz” dedi. Özdemir’in bu söylemi üzerine personel, “Allah’ım inşallah” diyerek cevap verdi.

“BENDEN ÖNCE ÖĞRENMİŞLER”

Sohbet, belediyede çalışan personele yapılan zamla devam etti. Kadın personel zammı çocuklarının kendisinden önce öğrendiğini belirterek, şimdilik bu durumu gizli tuttuğunu belirtti. Personelin bu söylemi ikili arasında gülüşmeye neden oldu.

“BİR SİZİ DÜŞÜNÜYORUM”

Aile, hayat ve farklı konularda da devam eden sohbetin sonunda, kadın personel Özdemir’i, “Çok seviyorum işimi. Allah sağlık, sıhhat versin severek yapıyorum işimi. Biz memnunuz işimizden. Bir sizi düşünüyorum, başka kimseye bakmıyorum. Sağ olun, yolunuz açık olsun” diyerek uğurladı.

Editör: TE Bilisim