Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da bulunan muhtar derneklerine veda ziyareti gerçekleştirdi.

 Ziyaretleri kapsamında sırasıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Bolu Şubesi, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği ve Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ni ziyaret eden Yılmaz, dernek başkanları ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde konuşan Yılmaz, görev süresi boyunca kendisine verdiği desteklerden dolayı tüm muhtarlara teşekkür ederek; “15 yıldır hep birlikte Bolu için çalıştık. Her şeyin bir sonu var ve bizim görev süremiz de sona erdi. Bizim amacımız Bolu’yu dünyada yaşanılabilir kentler arasında en iyi yere getirmek. Allah’a binlerce şükür 15 yıllık bir süreçte çok büyük adımlar attık ve çok yol kat ettik. Biz yeni bir şehir ortaya çıkartmak için çalıştık. Şehirde yaptıklarınızla büyük bir değişim, dönüşüm yarattık. Bu çalışmalarda sizlerin büyük destekleri oldu ve bu desteklerden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun. Onurluca görevimizi bitirdiğimiz gibi bundan sonra da onurluca yaşamayı Allah bizlere nasip etsin” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Bolu Şube Başkanı Fikret Özen, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhami Otacıoğlu, Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ve tüm dernek yönetim kurulu üyeleri de Başkan Yılmaz’a Bolu’ya kattıkları için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim