Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili yapmış olduğu paylaşımlara tepki gösterdi.

Haber: Nilay Çelik

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın twitter hesabından yapmış olduğu Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili paylaşımlara cevap veren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sadettin Baskın, “Bolu Belediye Başkanımızdan utanır hale geldik” dedi.

Sadettin Baskın, Özcan’ın yapmış olduğu paylaşımlarla ile ilgili sert söylemlerde bulunarak sosyal medya üzerinden cevap verdi.

“SAYGISIZLIĞIN VE SEVİYESİZLİĞİN BU KADARINI DA İLK DEFA GÖRÜYORUM”

Herkesi insan olarak değerlendirdiklerini ifade eden Baskın, “O kadar sorumsuzca ve ergence cümleler ki kendinin Bolu Belediye Başkanı olduğunu unutmuş sanki ilkokuldan ortaokula yeni geçmiş ne yaptığını bilmeyen ne konuştuğunu bilmeyen densizce bir tweetler dizisi yazmış. Kendisini buradan esefle kınıyorum her şeyden önce nezaketli olmaya davet ediyorum burada en önemli husus biz her şeyden önce yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz.  Herkesi adam olarak insan olarak değerlendiriyoruz sanırım siz de biraz hata yaptık. Biz burada Cübbeli Ahmet Hocayı da tüm insanları da seviyoruz adam sıfatında değerlendiriyoruz. Onun için bizler de kısasa kısas mantığıyla bizim yüzümüze tüküren olursa biz ona balgam tükürürüz” ifadelerini kullandı.