HABER

BELEDİYE BAŞKANI ALAADDİN YILMAZ HASTALARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Abone Ol

 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sağlık sorunları bulunan 5 kişiyi evlerinde ziyaret ederek "Devlet tüm kurumlarıyla vatandaşının yanında. Sizin için ne yapabiliriz?" dedi.

Bolu’da 8 yıldır diğer kurumlarla müşterek gerçekleştirdiği ‘hasta ziyaretleri’ ile zor günler yaşayan vatandaşları yalnız bırakmayan ve ailelere maddi-manevi destek olan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta 5 kişinin daha kapısını çaldı.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nce organize edilen ziyaretlerde kendisine eşlik eden heyetle birlikte hastalara "geçmiş olsun" dileklerini ileten Yılmaz, ayrıca hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek "Devlet tüm kurumlarıyla vatandaşının yanında. Sizin için ne yapabiliriz?" diye sordu.

Anlamlı ziyaretlerde ayrıca, İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi yetkilileri ile belediye kurum doktoru tarafından hastaların şikâyetleri de dinlendi. Bunun yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri de ailelere maddi durumları hakkında bazı sorular yönelterek bilgiler aldılar.

Büyük mutluluk yaşayan aileler ise yaşadıkları her türlü zorlukları ve taleplerini birinci ağızdan Başkan Yılmaz ve diğer yetkililere ileterek, çözümü için destek istedi.

Perşembe günü sabahtan gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Yılmaz’a Sağlık İl Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem, Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Başkanı Taner Laçin, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Songül Yorgun, belediye kurum hekimi Gülsüm Öncü ve AK Parti Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Beydili ile Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ eşlik etti.