Başbakan Binali Yıldırım'ın, seçim çalışmaları kapsamında yapacağı Bolu mitinginin programı belli oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Başbakan Binali Yıldırım'ın 2 Haziran'da Bolu’ya geleceğini bildirdi. Doğanay; “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Başbakanı Sayın Binali Yıldırım’ı Cumartesi günü Kent Meydanında saat 13.00’de karşılamak üzere tüm Bolulu hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

Başbakan Binali Yıldırım’ın Bolu mitingi programı belli oldu. Başbakan Yıldırım, 2 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’te Bolu’ya gelecek.

Başbakan Yıldırım’ın Bolu mitingi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “24 Haziran seçimleri kapsamında öncelikle sürecin başladığı günden bu güne kadar bir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız, akabinde teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Mustafa Ataş geldi. Bu haftanın öznesi de öncelikle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanı Sayın Binali Yıldırım Cumartesi Kent Meydanında Bolulu hemşerilerimiz ile buluşmak için Bolu’ya geliyor. Şöyle güçlü kuvvetli bir miting yapacağız” şeklinde konuştu.

Tüm Boluluları mitinge davet eden Doğanay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ben buradan sizlerin aracılığı ile tüm Bolulu hemşerilerimizi ilçelerimizden, köylerimizden ve beldelerimizden tüm Bolulu hemşerilerimizi de Cumartesi günü yapılacak olan mitinge hepsini davet ediyoruz, bekliyoruz. Sayın Başbakanımızı Bolu’ya yakışır bir şekilde her zaman olduğu gibi Köroğlu’nun diyarına yakışır şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Başbakanı Sayın Binali Yıldırım’ı Cumartesi günü Kent Meydanında saat 13.00’de karşılamak üzere tüm Bolulu hemşerilerimizi davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim