BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İHALE İLANI

  1. Mülkiyeti Bolu Belediyesine ait Bolu İli, Merkez İlçe Yukarısoku Mahallesi 860. Sokak No:19/1 ve 21/1 adresinde, şehir merkezine 4 km uzaklıkta bulunan Bolu Belediyesi Katı Atık Düzenli Depolama Sahası içerisindeki 522, 534, 536, 1490 nolu parseller üzerinde bulunan Ambalaj Atıkları Toplama, Taşıma ve Ayırma/Değerlendirme ile Toplama Ayırma Tesisi, tesise ait makine ve ekipmanların kiralanması işi; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/c maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile 24(yirmidört) ay kiraya verilecektir.
  2. İhale 02.05.2023 Salı günü saat 14:14’ de Büyükcami Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No:99 Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacaktır.
  3. Söz konusu Bolu Belediyesi Katı Atık Düzenli Depolama Sahası içerisindeki 522, 534, 536, 1490 nolu parseller üzerinde bulunan Ambalaj Atıkları Toplama, Taşıma ve Ayırma/Değerlendirme ile Toplama Ayırma Tesisi, tesise ait makine ve ekipmanların muhammen bedeli, bir aylık kira bedeli 220.000,00(ikiyüzyirmibin)+KDV TL’ dir. Geçici teminat 160.000,00(yüzaltmışbin)TL dir.
  4. İhaleye ilişkin şartname ve ekleri Bolu Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden görülebilir, 1.000,00(bin)TL makbuz alındısı karşılığında mesai saatleri içerisinde alınabilir.
  5. İhaleye katılabilmek için istenen belgeler;
    1. Gerçek kişiler nüfus cüzdanı sureti ve Kanuni İkametgah belgesi,
    2. İmza sirküleri vermesi;

- Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
-Tüzel Kişi ise Mevzuatı gereği tüzel kişiliğinin siciline kayıtlı olduğu Odalarından belge ve  Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belge ile noter tasdikli imza sirküleri,
- Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) bentlerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeler,

  1.  
    1. İstekli adına vekâleten ihaleye iştirak ediliyorsa; istekli adına teklifte
      bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi vermesi,
    2. İsteklilerin ortak girişim olması halinde, noter onaylı Ortak Girişim
      Sözleşmesini vermesi,
    3. Şartname, (şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)
    4. İhaleye katılmak için isteklilerin katılacakları ihaleye ilişkin, Bolu Belediye Başkanlığı adına alacakları 160.000,00(yüzaltmışbin)TL geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu(en az 90 gün süreli)
    5. 1.000,00 TL Şartname bedelinin yatırdığına dair makbuz veya banka dekontu,
    6. Bolu Belediyesine borcu olmadığına dair belge,
    1. Tebligat için adres beyan belgesi,
    1. 2886 sayılı kanunun 6. maddesinde yazılı kimseler doğrudan veya dolaylı ihaleye katılamazlar. İstekliler bu madde kapsamında olmadığına dair imzalı taahhütname vereceklerdir.
    2. Makine ve teçhizata ilişkin belgeler; İhale konusu işin yürütülebilmesi için iş yerinde bulundurulacak araç ve makineler;

k -1) 1(bir) adet Çok Amaçlı Çöp Toplama Aracı. Söz konusu üst yapılı aracın isteklinin kendi malı olma şartı aranmamaktadır. İhale aşamasında araç taahhütnamesi verilecektir.
k  -2) 1(bir) adet acil müdahale aracı, yeterli sayıda ambalaj toplama ve taşıma aracı ve 1(bir) adet kontrol binek aracı. Söz konusu araçlar için isteklinin kendi malı olma şartı aranmamaktadır. İhale aşamasında araç taahhütnamesi verilmesi yeterli olacaktır.
Araç taahhütnamesi gösteren belgeler ile teknik kriterleri tevsik eden belgelerin teklif  
             ile birlikte sunulması gerekmektedir.

  1. İhaleye katılacaklar istenilen belgelerin konulduğu zarflarını 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c maddesinde belirtilen Açık Teklif Usulüne göre hazırlayacaklar en geç ihale günü ihale saatine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne vermek zorundadırlar.
  2. İhale Komisyonu 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 29.maddesi uyarınca ihaleyi yapıp yapmamakla serbesttir.

İlan  Olunur.
 

#ilangovtr Basın No ILN01816111