Bolu Belediyesi İftar Çadırında Ramazan ayının ilk iftarı verildi. Yağışlı havaya rağmen büyük ilgi gören çadırda yaklaşık bin 500 kişi birlikte oruç açtı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan da ilk iftarlarını burada Bolulularla birlikte yaptılar.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeniyle, Bolu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Kent Meydanı’nda dev bir iftar çadırı kurdu. Çadırda dün akşam ilk iftar verildi. Yağışlı havaya rağmen yaklaşık bin 750 kişi çadıra gelerek, oruç açtı.

Özcan çifti ilk iftarlarını çadırda yaptı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan da Ramazan ayının ilk iftarını burada yaptı. Ezan okunmasından önce çadıra gelen Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, vatandaşların Ramazan aylarını kutlayarak, ardından yemek tezgâhının başına geçtiler ve yemek ikramında bulundular. Vatandaşlar ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yoğun ilgi göstererek, teşekkür ettiler.

Her gün 3 bin 500 kişiye iftar yemeği

Bolu Belediyesi On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı boyunca Kent Meydanı’ndaki çadırın yanı sıra, ihtiyaç sahiplerinin evlerine de iftar yemeği götürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bolu’ya kazandırdığı Solmaz Ana Aşevi’nde pişen yemekler,  her gün şehrin dört bir yanındaki bakıma muhtaç, maddi durumu yerinde olmayan ihtiyaç sahiplerinin evlerine de ulaştırılıyor. Bolu Belediyesi bu sayede Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verecek.

iftar (10)iftar (9)iftar (8)iftar (7)iftar (6)iftar (5)iftar (4)iftar (3)iftar (2)iftar (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ