Bolu'da yaşanan yoğun kar yağışı sonrası şehir merkezinin tamamında sokak ve mahalle yolları yürünmez hale geldi.  Belediyeler kar yağışına hazırlıksız yakalandı, yollarda yapılan temizlik yetersiz kaldı.

Bolu'da Cumartesi gecesi başlayan ve Pazar günü de durmadan devam eden kar yağışının ardından Bolu Belediyesi harekete geçerek cadde, mahalle ve sokaklarda temizlik çalışmasına başladı.

Yoğun kar yağışının yaşandığı Bolu'da Belediye tarafından yapılan kar temizliği çalışmaları yetersiz kaldı. Çok sayıda mahalle ve sokakta halen temizlik çalışması yapılamazken, vatandaşlar tepki göstermeye başladı.

Cumartesi gece başlayan ve Pazar günü de devam eden kar yağışının etkisini azaltmadan Pazartesi günü devam etmesi ve haftanın ilk iş günü olmasından dolayı trafikte yoğunluğa sebep oldu. Kalıcı Konutlar bölgesinde yollarda biriken yoğun kar ve buzlanma araçların kaymasına ve Mehmet Akif Ersoy bulvarı ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bulvarındaki yokuşta (Sedaş Bulvarı) araçların kayması sonucunda yol trafiğe kısa süreli olsa da tıkandı ve bulvarlar arasında kuyruk oluştu.

Editör: TE Bilisim