Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bolu İl Başkanlığı düzenlediği törenle partilerinden milletvekili olmak amacıyla aday adayı olan 3 ismi açıkladı.

 Parti binasında düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına; DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, DEVA Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin,  Kadın politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Reşat Ateş ve parti üyesi Aydın Gülen ve partililer katılım sağladı.

Partilerde milletvekilliği aday adaylığı yarışı devam ederken, DEVA Partisi’nde geniş katılımla milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı yapıldı. Bolu’dan deva partisinin üç aday adayı açıklamalarda bulundu.

“YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

DEVA Partisi’nin Bolu Milletvekili aday adayı Emine Davarcıoğlu, DEVA Partisi'nde gelecek gördüğünü ve ülkenin sıkıntıları için tek çözümün DEVA Parti'si olduğunu vurgulayarak; “DEVA Partisi’nde gelecek gördüğüm ve bu ülkeye deva olacağı için, haklarımız, huzurumuz, yarınlarımız için, sizin ve bizim çocuklarımız için, yasalara rağmen korunamayan binlerce kadın için, mülakatla hakkı yenen hakkı yenen gençler için, yaşanan derin yoksulluk, karneyle alınan bebek bezleri için, pazarda ve markette dolmayan fileler için ve evlerde dertle kaynayan tencereler için tek çözüm Deva.” şeklinde konuştu.

2 dönem eski Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile de başkan yardımcılığı çalışmalarına devam eden Davarcıoğlu, görevinin başına geçtiği zaman ayrım gözetmeden, tüm resmi kurum ve kuruluşların, Bolu’ya yardımı dokunacak her türlü iş ve işlemleri Ankara’da takip edeceğini söyledi. Davarcıoğlu, “Bugüne kadar yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” dedi.  

“BAMBAŞKA BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

Deva Partisi aday adaylarından Jeofizik Mühendisi Reşat Ateş, milletvekili aday adayı olmaktan gurur duyduğunu ve Bolu için milletvekili aday adayı olduğunu belirterek; “28. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde Deva Partisi aday adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bambaşka bir sayfa açacağız, buna inanıyorum ve sizler de inanın. Gelecek Deva Partisi’nde olacaktır. Damla damla büyüye büyüye yeni bir Türkiye, daha iyi bir Bolu için milletvekili aday adayı oldum.” Dedi.

“ÜLKEYE HİZMET ETME YOLUNDA ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM”

Milletvekili aday adayı Aydın Gülen,  milletvekili olarak ülkeye hizmet yolunda aday adaylığını açıkladığını dile getirerek; “Bolu’nun ve Türkiye’nin geleceği için yaşımız genç olmasına rağmen siyasete dahil olduk. Yapılacak seçimlerde yeni yönetimde Deva Partisi’nin içinde Milletvekili olarak ülkeye hizmet etme yolunda aday adaylığımı açıklıyorum. Hem partimize hem de ülkemize hayırlı olsun. Deva Partisi bizleri de bu yolda desteklediği için teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

“İNANILMAZ BİR KORKU İMPARATORLUĞU YARATILMIŞ”

DEVA Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin milletvekili aday adayları açıklamasının ardından gündeme dair değerlendirmede bulunarak;  “Bir korku imparatorluğu yaratıldığını hepimiz biliyoruz. Kimse düşüncelerini özgürce ifade edemiyor. İnternette yapılan anketlerde vatandaş zarar görürüm endişesi ile korkusundan cevap bile veremiyor veya verirken endişe duyuyor. Gerçek düşüncelerini açıklayamıyor.  İnanılmaz bir korku imparatorluğu yaratılmış durumda.  Bizim DEVA Partisi olarak burada en önemli söylediğimiz durum bir anda özgürlüklerin nasıl hakim olduğunu, kişisel düşünce özgürlüğünün nasıl ön plana geçtiğini hep birlikte göreceğiz. Vatandaşlarımızın bize olan yoğun ilgisinin seçim sonuçlarına mutlaka yansıyacağını düşünüyoruz. Bu anlamda da başarı yaşayacağımızdan hiçbir tereddüttüm yok. Bolu’da artık insanlar hep aynı yüzleri görmekten sıkıldılar. O yüzden den bir yenilenme Cumhuriyetimizin yüzyılında tüm ülkede bir yenilenme olacaktır bu anlamda da hiç kimsenin beklemediği oy oranlarıyla deva partisi bu seçime damga vuracaktır”  diye konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE