Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 33 ile yeni emniyet müdürü atandı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, birçok ilin Emniyet Müdürü değişti. Bolu Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan Tokat İl Emniyet Müdürlüğüne atanırken, Çankırı Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy Bolu Emniyet İl Müdürlüğüne atandı.

SADETTİN AKSOY KİMDİR?

1969 yılında Ankara'da doğdu. 1987 yılında Polis Kolejinden, 1991 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Sırasıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Haberleşme Daire Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Makedonya Misyonu, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, Konya Emniyet Müdürlüğünde değişik rütbelerde ve birimlerde görev yapmıştır. 24.07.2015 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ettikten sonra ilk olarak Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü akabinde Rize İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmış olup 19.08.2017 tarihli ve 2017/348 sayılı Kararname ile Çankırı İl Emniyet Müdürü olarak ataması yapılmıştı. Evli ve iki kız babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

Editör: TE Bilisim