Bolu Müftülüğü tarafından hazırlanan ramazan programı yayınlandı. Bolu'da ramazan, enderun usulü ve hatimli teravih namazları, mukabeleler ile geçecek. Bolu İl Müftülüğü tarafından hazırlanan ramazan programı yayınlandı. Müftülük tarafından hazırlanan programın afişleri, ilde bulunan tüm camilere gönderilerek vatandaşların görebileceği yerlere asıldı.

Ramazan programı kapsamında ilde bulunan 6 camide farklı tarihlerde enderun usulü teravih namazı kılınacak. Aslahaddin ve Somuncu camilerinde ise ramazan ayı boyunca hatimli teravih namazı kılınacak.

Öte yandan itikafa girmek isteyenler için ise Gölyüzü Cami, Yeşil Cami, Aslahaddin Cami, Tokad-i Hayrettin Cami ve Somuncu Cami tahsis edilecek. Program kapsamında erkek ve kadın cemaat, tüm camilerde mukabele okuyacak. Vatandaşların Kadir Gecesini en güzel şekilde idrak edebilmesi için de 2 cami özel olarak hazırlandı. Kadir Gecesi boyunca ibadet etmek isteyen erkekler için Yıldırım Beyazıt Camisi, kadınlar için de Siteler Camisi sabaha kadar açık olacak.

Editör: TE Bilisim