Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş, taşıt ve iş yeri edindirme kredi miktarları bir milyon TL olarak güncellendiğini belirtti.

HABER: ASLI AKIŞ

Esnafların, Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kooperatifleri aracılığıyla Halkbank’tan kullandığı taşıt ve iş yeri edindirme kredi miktarları güncellendi.  Buna göre 500 bin TL olan kredi miktarları bir milyon TL’ye çıkarıldı.

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş, Esnaf ve sanatkarlara yönelik özel işletme kredileri uzun vade, uygun ödeme koşulları ile destek verdiklerini söyledi. Buna göre, esnaflar için bir milyon TL limitli 10 yıl vadeli işyeri satın alma kredisi, araç alımları için 7 yıl taşıt kredisi ve özel işletme kredilerine 5 yıl vade imkânı sunuldu.

Yoltaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Esnaflarımızdan gelen yoğun talepler üzerine TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül beyin yapmış olduğu yoğun çalışmalar sonucunda Esnaf ve Sanatkarlarımıza kullandırmış olduğumuz %50 hazine destekli yatırım kredi limitleri 500.000,00TL’den 1.000.000,00TL’ye çıkarılmıştır.

Esnaf ve Sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diler başta Genel Başkanımızın şahsında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim