İYİ Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan “Üye Olursan Her Şey İyi Olacak” ve “Hedef 5 Milyon Üye” adı altında partiye üye kazandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş; “Esnaflardan, gençlerden üyelik istekleri devam ediyor. Bizim çözeceğimize inanıyorlar, millet bizi çağırıyor. Yeni üye olan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoşgeldiniz” dedi.

Haber: Aslı Akış

İYİ Parti Bolu il başkanlığı tarafından iyi partiye üye olan üyeler rozet takma töreni düzenlendi.

Rozet takma törenine İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Suat Orhan, Bolu İyi Parti Mali İşler Başkanı Yusuf Üçtaş ve partililer katıldı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da da en çok üye yapan partinin kendileri olduğunu belirten İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Parti üye çalışmalarının hızla devam edeceğini ifade etti.

“İYİ PARTİ, ÜLKE YÖNETİMİNE TALİP”

Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti, ülke yönetimine talip olduğuna işaret ederek; “İyi Parti Bolu İl başkanlığı tarafından ülkemiz genelinde başlatılan üye çalışmalarımız devam ediyor. Bolu’da ilçelerde, köylerde, mahallelerde, çarşıda pazarda üye kaydı yapıyoruz.  İYİ Parti, ülke yönetimine talip. Milletimizin; her geçen gün artan desteği ve üye sayısı artışı ile şu anda Türkiye’nin birinci partisidir. Partimize teveccüh göstererek üyelik işlemleri gerçekleşenlerin, ilgisi ve söylemleri bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Yeni üyelerimizin rozetlerini takdim ediyoruz. Rozet takma törenimize katılan yöneticilerimize ve üyelerimize katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: TE Bilisim