Boluspor, Spor Toto 1.ligin 35.haftasında kendi sahasında Altay’ı konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Altay ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 49’a çıkardı. Boluspor teknik sorumlu Ahmet Görkem Görk ile çıktığı 2 maçtan da 1’er puanla ayrıldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik sorumlusu Ahmet Görkem Görk, Altay karşısına, Çağlar, Hakan, Posmac, Naby, Batuhan, Tugay, Burak, Furkan, Landel, Bregu, Berk on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Eray, Kayamba, Onur, Balde, Kerem, Ensar, Bülnet, Abdurrahman, Tolunay yer aldı.

Altay ise Boluspor karşısına; Eren, Naderi, Byörkander, Eren Erdoğan, Zeki, Tolga, Kutay, Salih, Onur, Arda, Deniz on biri ile çıktı.

Burak uzaklardan kaleyi yokladı

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Oyunun ilk dakikalarında her iki takımda orta alanı kalabalık tutup, uzun toplarla rakip kalede pozisyon bulmaya çalıştı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor 26.dakikada ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Burak Asan uzaklardan çok sert vurdu, top az farkla auta çıktı. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. İlk yarı boyunca her iki takımda istediği pozisyonları rakip kalede bulmayınca maçın ilk devresi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Kayamba oyunda

Maçın ikinci yarısına Altay başladı. Boluspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Kayamba oyuna girdi, Furkan oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 55.dakikasında Kayamba sarı kart gördü.

Balde ve Onur oyunda

Boluspor’da maçın 71.dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yapıldı. Naby ve Burak Asan oyundan çıktı, Balde ve Onur oyuna girdi. 

Berk devam edemedi

Boluspor’da maçın 74.dakikasında sakatlanan Berk’in yerine Abdurrahman oyuna girdi.

Gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 10 dakika süre ilave edildi. Boluspor’da maçın 90+4.dakikasında Bregu sarı kart gördü. Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca Boluspor kendi sahasında Altay ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 49’a çıkardı.

Editör: Oğuzhan EKE