Ankara’da düzenlenen iftar yemeğinde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da katılımında Bolulu vatandaşlar bir araya geldi.

(Basın Bülteni)

Ankara Bolulular Derneği, Ankara Bolu Dernekler Federasyonu, Sürkap Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu organizasyonunda, Ankara’da gerçekleştirilen iftar programına, Ankara’daki Bolulular geniş katılım gösterdi.

İftar programına; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu Aday Adayları Özer Özcan, İbrahim Musluoğlu, İYİ Parti Bolu Aday Adayları İrfan Bayar, Mine Ebru Şentürk, BBP Bolu Aday Adayı Dr. Emin Serin, MHP Ankara Aday Adayı Ali Osman Demirel, AKP Ankara Aday Adayı Kemal Aydın ile birlikte Ankara'daki Bolulular katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Akbaş “Bu mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik içinde olmamız, Ramazan ayının manevi huzurunu sağlamış oldu. Aramıza katılan tüm haziruna teşekkür ederiz” dedi.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı Ramazan Yaman da konuşmasında “Üç aylar içerisinde olan Mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Bu ay paylaşmak, birlik ve beraberlik ayıdır. Bu gün burada birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Ülkemizde 6 Şubat’ta meydana gelen deprem nedeniyle yaklaşık on ilimizde büyük yıkım ve can kayıplarımız oldu. Asrın felaketi olarak adlandırıldı. Bu felaket yaralarını hep birlikte sarmak için Mübarek Ramazan ayı en güzel aydır. Yardım ve paylaşımlar devam etmektedir. Buraya teşrif ederek bizleri onurlandıran başta Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan beye, AKP, CHP, İYİ Parti, MHP ve BBP Milletvekili Aday adaylarına, katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize ve bizleri ağırlayan EBS Otel personeline sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “aranızda olmaktan mutluyum” diyerek yaptığı konuşmasında “Yaşadığımız deprem felaketinde Bolu Belediyesi olarak, olay mahalli illerimize ulaşarak yardımlarımızı ulaştırdık. Yıkılan Adıyaman Belediyesi binasını da biz yapıyoruz. Halende yardımlarımız devam ediyor. Ramazan ayı dayanışma paylaşma ayı Bolu’da da iftar çadırlarımız halkımızın hizmetinde. Bolu da yaşayan depremzede ailelere de yardımlarımız ulaşıyor. Bakın burada her partiden Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarımızda mevcut. Hür irademizle seçim zamanı sandık başına gidip, oylarımızı kullanacağız. Seçilen arkadaşlarımız, başta Bolu’muz ve Ülkemiz için projeler geliştirip, en iyisi için çalışacaklar. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum. Aramızda olan olmayan tüm hemşehrilerimize de selamlarımızı ve saygılarımızı iletirim” ifadelerini kullandı.

Pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelemeyen Bolulular, sohbet ederek, bir dahaki etkinlikte buluşmak dileğiyle fotoğraflar çekildikten sonra dağıldılar.

Editör: Oğuzhan EKE