Boluspor, Spor Toto 1.ligin 8.haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. Boluspor aldığı beraberlikle puanını 12’ye çıkardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Ankara Keçiörengücü karşısına; Çağlar, Tugay, Kayamba, Gökhan Karadeniz, Naby, Onur, Landel, Hakan, Balde, Gökhan Alsan, Bülent on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Selmani, Bregu, Arda, Furkan, Ensar, Burak, Melih, Posmac yer aldı.

Ankara Keçiörengücü ise Boluspor karşısına, Metin, Erhan, Muharrem, Aykut, Taha, Mikail, Rashad, Bekir, Babaei, Bardhi, Olawoyin on biri ile çıktı.

KARAFIRTINALAR’DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Ankara Keçiörengücü maçına geçtiğimiz haftadan tek oyuncu değişikliği ile başladı. Karafırtınalar, Melih’in yerine Kayamba’ya formayı teslim etti.

İKİ TAKIMDAN DA KONTROLLÜ OYUN

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Oyunun başında her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Boluspor’da maçın 19.dakikasında Onur sarı kart gördü. Kırmızı beyazlılarda maçın 35.dakikasında Tugay sarı kart gördü.  Karşılaşmada her iki takımda istediği pozisyonları rakip kalede bulamadı.

GÖKHAN’DAN ŞIK GOL

Boluspor maçın 44.dakikasında Ankara Keçiörengücü karşısında öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında Gökhan Karadeniz ceza sahası içinde Kayamba ile verkaç yaptı. Gökhan Karadeniz, ceza sahası içinde topu Gökhan Alsan ile buluşturdu. Gökhan Alsan şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

GÖKHAN ALSAN DEVAM EDEMEDİ

Maçın ikinci yarısına Ankara Keçiörengücü başladı. Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği maçın 53.dakikasında yapıldı. Sakatlanan Gökhan Alsan’ın yerine Melih Okutan girdi. Boluspor maçın 67.dakikasında iki oyuncu birden değiştirdi. Gökhan Karadeniz ve Balde oyundan çıktı, Burak ve Furkan oyuna girdi.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ BERABERLİK GOLÜNÜ BULDU

Ankara Keçiörengücü maçın 72.dakikasında Boluspor karşısında beraberlik golünü buldu. Kullanılan köşe vuruşunda Taha Batuhan topu ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 1-1’e geldi. Boluspor’da aynı dakikada içinde Çağlar sarı kart gördü. Boluspor son 2 değişikliğini maçın 84.dakikada yaptı. Bregu ve Posmac oyuna çıktı, Kayamba ve Tugay oyundan çıktı.

SONA ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi.  Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar golünü Gökhan Alsan attı. Boluspor aldığı beraberlikle puanını 12’ye çıkardı.

Editör: TE Bilisim