Kırmızı Beyazlı formayı 2019-2020 sezonunda bir maç deplasmanda Ankaraspor'a karşı giyen Ozan Evrim Özenç, bu karşılaşmanın ardından bir daha forma şansı bulamamıştı.

Yaşadığı sakatlık ve yapılan kaleci transferleri sonrası bir türlü forma şansı bulamayan Ozan Evrim Özenç, sezon sonunda takımdan ayrılmıştı. Özenç, kendisine yapılmayan ödemeler sonrasında Boluspor’u mahkemeye vermişti.

Ozan Evrim Özenç, davanın uzamaması konusunda dönemin yönetim kurulu ile birçok kez hem menajeri hem avukatları ile irtibata geçmek istese de karşısında muhatap bulamadı.

Kaleci Ozan Evrim Özenç, Boluspor'u mahkemeye vererek alacağını tahsil etmek istedi. Özenç, sözleşmesinde yazan 300 Bin Türk Lirayı alamayıp yasal yollara başvurdu.

O dönemden bu zamana kadar son iki Boluspor Kulübü Başkanı olan Necip Çarıkcı ve Abdullah Abat dönemlerinde kendisine muhatap bulamayan kaleci Evrim Ozan Özenç, o dönemde ödenmesi gereken 300 Bin Türk Lirasının ödenmemesi sonrasında mahkemeden karar çıktı. Kaleci Ozan Evrim Özenç yasal faizlerle birlikte 1 milyon 800 bin Türk Liralık mahkemeyi kazandı.

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kuruluna beklenmedik bir borç daha çıktı.

O dönemlerde geçmiş iki yönetimin ödemesi gereken 300 bin Türk Liralık borç Savaş Abak ve Yönetim Kurulu döneminde 1 Milyon 800 Bin Türk Lirası olarak borçlara eklendi.

Editör: TE Bilisim