Boluspor Sportif Direktörü Adem Alkaşi, transfer süreçlerini gizli yürüttüklerini belirterek, “Bir oyuncuya teklif sunduğumuz zaman farklı kulüplerden o oyuncuya çok daha farklı teklifler gidiyor” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş – Fahri Gündüz

 Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Boluspor’da ikinci yarı motivasyonu üst düzeyde. Çalışmaları yerinde takip eden Boluspor Sportif Direktörü Adem Alkaşi de TFF 1.Lig’in ikinci yarısı için umutlu.

“KAPTANLIK YAPTIĞIM DÖNEMDE SAYIN ABAK İLE ÇALIŞMIŞTIK”

Takım içerisindeki ortamın güzel olduğunun altını çizen Alkaşi, “Boluspor’da çok iyi bir ortam var. Müthiş bir arkadaşlık ortamı var burada. Daha önce burada kaptanlık yaptım. Bu benim için çok büyük bir gururdu. Kaptanlık yaptığım dönemde de Sayın Savaş Abak ile çalışmıştık. Kendisi de başkan olunca ‘Tekrardan böyle bir görev var, gelir misin’ dedi. Hiç problem çıkarmadan geldik buraya” dedi.

“LİDERİN 7 PUAN ARKASINDAYIZ”

Ligin lideriyle, Boluspor’un arasındaki farkı çok olmadığını işaret eden Alkaşi, “İyi işler yapacağımıza zaten inanıyorduk. Çok güzel bir yönetimimiz var. Bu yönetimin de iyi işler yapacağına inandık, hep birlikte yola çıktık. Ona göre futbolcu kalitelilerine baktık. Öncelikli olarak futbolcuların yeteneklerinden ziyade karakterlerine bakarak almaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Şahsi olarak değil, ekip olarak çalışma içerisindeyiz.  Yönetimimizin, futbol şube ve sportif direktör ve hocamızla birlikte. Şu an görünürde iyi bir yerdeyiz. İkincinin 2 puan arkasındayız, liderin 7 puan arkasındayız. Kapanmayacak bir şey değil. İkinci yarı hazırlıkları için şu an Antalya’dayız. İnşallah ikinci yarı bizim için çok daha iyi geçecek diye umuyorum” ifadelerini kullandı.

“BOLUSPOR’UN MENFAATLERİNİ KORUMAK İÇİN BURADAYIZ”

Transfer çalışmalarını gizli yürüttüklerini belirten Alkaşi, “Transfer çalışmalarını gizli yürütmeye çalışıyoruz. Bir oyuncuya teklif sunduğumuz zaman farklı kulüplerden o oyuncuya çok daha farklı teklifler gidiyor veya farklı menajerlerden çok daha farklı şeyler gidiyoruz. Biz burada Boluspor’un menfaatlerini korumak için buradayız. Boluspor’un menfaatleri için transferler yapmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda da zaten Sefa’yı aldık. Alex’i aldık. İnşallah Dino da sağlık kontrollerinden sonra imzamızı atarak aramıza katacağız. Bunlara ek bir, iki şey çıkarsa transfer yapmayı umuyoruz. Ama onun haricinde yaptığımız transferlerden çok mutluyuz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim