HABER

BOLUSPOR TARAFTARLARINDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİSİ

Abone Ol

Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14, ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi dağıttı.

Haber: Ömer Çetinaslan

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik açıdan etkilenen ihtiyaç sahibi ailelere bir yardım da Boluspor taraftarlarından geldi. Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14, Bolusporlu taraftarlar ve bazı futbolcuların desteğiyle temin edilen erzak kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Yarenler taraftar grubu lideri Yasin Yurdakul ve Cadde 14 taraftar grubu lideri Fatih Altundal tarafından yapılan açıklamada, erzak kolilerinin alınmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Ülkece zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde Ramazan ayının gelmesi münasebeti ile yapmış olduğunuz erzak yardımı kolilerini bugün ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu organizasyonda bizlere destek veren bütün dostlarımıza, futbolcu kardeşlerimize, grup üyesi taraftarlarımıza (Yarenler & Cadde14) ve kolilerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında emeği geçen bütün kardeşlerimize sonsuz teşekkürü borç biliriz. Hepinizden Allah razı olsun, Allah yardımlarımızı kabul ve makbul eylesin.

Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ederiz. Nice Ramazanlara hep birlikte ulaşmak dileği ile #EvdeKalBolu” ifadelerine yer verildi.