Sakatlıkları nedeniyle geçtiğimiz hafta kadroda yer almayan oyunculardan güzel haberler geldi. Boluspor sahasında ligin genç ve iyi takımlarından biri olan Altınordu’yu konuk etmeye hazırlanırken orta sahanın iki beyni İshak Çakmak ve Yusuf Emre Gültekin zorlu maç için hazır olduklarını gösterdiler.

Boluspor’da arka arkaya alınan iyi sonuçların ardından moraller düzelirken, sakatlıklar can sıkmıştı. Kırmızı beyazlı ekibin iki etkili orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin ile İshak Çakmak Adana Demirspor maçında sakatlanıp takımdan ayrı kalmışlardı.

Erzurumspor maçında oynamayan iki oyuncu Altınordu maçı için hazırım mesajı verdiler. Her iki oyuncuda tamamen iyileşirken takımla birlikte çalışmalara başladılar.

Ligin güçlü ekiplerinden biri olan ve çok koşan mücadelesi ile öne çıkan Altınordu takımı karşısında sahasında galip gelmek isteyen Boluspor’da iki oyuncunun iyileşmesi de moralleri biraz daha düzeltti.

Yapılan çalışmada hem İshak Çakmak hem de Yusuf Emre Gültekin taktik çalışmasında yer alırlarken, zorlu maç için hazırım mesajı verdiler.

Editör: TE Bilisim