Boluspor’un tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, takımın ligde kalacağına dair inancın tam olduğu fark edildi.

Haber: Oğuzhan Eke

TFF 1.Lig’te zor günlerden geçen Beypiliç Boluspor’da dayanışma sürüyor. Ramazan Bayramı vesilesiyle kulübün tesislerinde bayramlaşma yapıldı.  Bayramlaşmaya Boluspor yöneticileri ile futbolcularının yanısıra Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Boluspor Eski Başkanları; Yener Bandakçıoğlu, Emin Semercioğlu, Necdet Gören, Necip Çarıkçı, TESUD Bolu Şube Başkanı Ahmet Şerafettin Yamaner ve taraftarlar katıldı.

“HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ LİGDE KALACAK”

Gerçekleştirilen bayramlaşmanın akabinde bir konuşma yapan Boluspor Başkanı Oğuzhan Özçelik, “ Güzel günler inşallah bize uzak değil, takımımız bu sene her zaman olduğu gibi ligde kalacak. Eski başkanlarımız buraya geldi, teşekkür ediyoruz hepsine” dedi.

“BOLUSPOR LAYIK OLDUĞU YERE ÇIKACAKTIR”

Takım layık olduğu yere çıkacağını aktaran Boluspor’un eski Başkanı Yener Bandakçıoğlu, “Böyle şeyler olur, icabında hiç puansız da devam edebiliriz ama sırası geldiği zaman Boluspor laik olduğu yere çıkacaktır. Benim sizlere, yönetim kuruluna bütün kalbimle desteğim devam ediyor. Allah inşallah utandırmaz  ve sizi güzel yerlerde görürüz” ifadelerini kullandı.

“SİZLERE GÜVENİYORUZ”

Takıma güvendiklerini ve Boluluların onlardan beklentisi olduğunu dile getiren takımın eski başkanı Emin Semercioğlu, “Takım olmak, bir olmak, birlikten güç doğacağına inanmak ve hırsınızı sahaya, karşı takımın üzerinde yansıtmak. Böyle olduğu muhakkak başarı geliyor. Bunları yıllarca yaptık ve bunların örnekleri var. Sizlere güveniyoruz, sizler gerçekten bu işi biliyorsunuz ama birlik, beraberlik, güç içerisinde hareket edeceğiz. Nitekim bazı maçlarınızda bunları tatbik ettiniz, örnekleri var, sizlerden tekrar bunu bekliyoruz. Sizlerden heyecanı bekliyoruz. Siz bu işin mesleğindesiniz. Kendiniz, için karakteriniz için yapacaksınız. Sizleri haftalarca bekleyen, sizlerden umutlu bir sürü genç arkadaşımız var. Başarınızı bekliyor, sahaya çıkarken bunlar düşünün” diye konuştu.

“BİZ SİZİN ARKANIZDAYIZ”

Gereken her şeyi yapacaklarını belirten eski başkan Necdet Gören, “Bolu’daki birlikteliği Boluspor sağlar. Bir de rahmetli İzzet Baysal sağlardı. Bu birlikteliği sağladığımız zaman gerçekten başarılı oluyoruz. Bu birlikteliği sağlamak için biz eski başkanlara görev düşüyorsa sonuna kadar yerine getiririz. Biz sizin arkanızdayız. Boluspor’un çok güzel bir mazisi, çok güzel başarıları var. Bu başarıların devamını sizlerle sağlayacağımız inancı içerisindeyim” açıklamasında bulundu.

“BOLUSPOR İÇİN GÖREVDEYİZ”

Boluspor için görevde olduklarına dikkat çeken Boluspor’un eski başkanı Necip Çarıkçı, “Boluspor bir süreçten geçiyor, bu süreçte en başta Belediye Başkanımız, Bolu’nun bütün başkanları, eski başkanları ile görüşme yaptı. Şu anda biz Boluspor için görevdeyiz. O bizim görevimizdir. Bunu da herkes iyi bilsin. Bütün herkes, 3 hafta için çok çalışacağız. Elimizden ne geliyorsa Belediye Başkanımıza, kulüp başkanımıza, bütün yönetim kurulu arkadaşlarımıza destek olacağız. İnşallah bu ligde kalacağız. Samsun maçında bütün herkese başarı diliyorum. Bu takımın itibarı vardır. Bu takımda kimsenin parası kalmamıştır. Belediye Başkanımız bu taahhüttü vermiştir, biz de eski başkanlar olarak bu taahhütte imza atmışızdır” kelimelerini kullandı.

“SİYASETİN YAPILMADIĞI TEK YER BOLUSPOR’DUR”

Boluspor’un Bolu için büyük bir değer olduğunu hatırlatan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Boluspor bizim için çok önemli bir değer. Siyaset üstü bir değerdir. Siyasetin yapılmadığı tek yer Boluspor’dur. Hangi durumda olursa olsun, Boluspor’umuza sahip çıkarız. Yönetim kurulu olarak Boluspor’a sahip çıkmaya devam ediyoruz. Yönetim kurulunda en ufak bir mutsuzluk, umutsuzluk söz konusu değil. Bu hafta Adana maçında gördük, takımda da mutsuzluk, umutsuzluk yok. Futbol anlamında da çok güzel bir oyun ortaya koydular. Ben 3’te 3 yapacağımıza inanıyorum. Bu takım gerçekten hak ettiği yerlere gelecek. Bu korkularımız da bitecek. Hiçbir umutsuzluğumuz yok. Taraftar arkadaşlarla da görüşüyorum. Bu hafta stadımızın tamamı dolacak” şeklinde konuştu.

OYUNCULARIN HEDEFİ 3 PUAN

Bolusporlu oyuncular da bayramlaşmada söz alarak, Samsun maçı öncesinde düşüncelerini paylaştı. Gelecek maçlardan 3 puanla döneceklerine işaret eden futbolcular şöyle konuştu:

Gökhan Karadeniz:

“Şu durum inanılmaz mutlu ediyor beni, burada Boluspor’a sahip çıkan insanları görmek… Keşke bu durum daha önce, şu duruma düşmeden önce olsaydı daha farklı şeyler konuşabilirdik. Çok değerli bir camia, buradaki bütün futbolcu kardeşlerim de bunun farkında. Sonuna kadar inanıp, güveniyoruz kendimize. İnşallah 3 maçlık bir serimiz var. Buradan anlımızın akıyla çıkıp. Bu kulübü, bu ligde bırakıp daha güzel başarılar elde edeceğiz.  Herkesin inancı tam olsun.  Önümüzdeki Samsun maçında elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapıp, mutlu bir şekilde ayrılacağız.”

Fethi Özer:

“Zor bir süreçten geçiyoruz ama bu zor süreçlerden geçerken birlikte ve beraber olmak çok güzel. Takımın yerinin burası olmadığının farkındayız. Ama biz takım olarak sahaya çıktığımızda en iyi şekilde mücadele edeceğimizden, isteğimizden, arzumuzdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah ligi de mutlu ve sevinçli bitirmeyi nasip etsin.

Tugay Kaçar:

“Böyle bir ortam oluştuğu için kendi adıma çok mutluyum. Boluspor çok değerli bir camia. Bunun herkes bilincinde zaten. Takım arkadaşlarım olsun, sayın büyüklerim olsun herkes bilincinde. İnşallah biz de sahada gereken her şeyi yapacağız. Yatağa kafamızı koyduğumuz zaman, kafamız rahat olacak inşallah.”

“FUTBOLCU KARDEŞLERİM GEREKENİ YAPACAKTIR”

Takımın ligde kalmak için gerekeni yapacağını aktaran Teknik Direktör Emre Toraman, şu ifadeleri kullandı:

“Son Adana maçında takımımız güzel bir 3 puan aldı. Değerli bir 3 puan aldı. Biz zaten işin bilincindeyiz. Sizin de hep beraber bir olmanız bizim adımıza güzel. Futbolcu kardeşlerim gerekeni yapacaktır. Herkes kendi üzerine düşen görevi yaparsa hiçbir sıkıntı olacağını ben inanmıyorum düşünmüyorum. Biz 3 maçtan kendimize ne faydalı skor varsa alıp, geleceğiz.”

 

 

Editör: TE Bilisim