HABER

BOLU’YU ÜZEN ACI HABER

Abone Ol

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın eşi Hayırsever Solmaz Baysal geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı ve tüm Bolu’nun manevi amcası olarak gördüğü Ahmet Baysal’ın hayırsever hayat arkadaşı Solmaz Baysal, İstanbul’da gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

İlimize birçok hayır eseri kazandıran güler yüzlü ve nazik kişiliği ile gönüllerde ayrı bir yeri olan merhume Solmaz Baysal’ın vefatı Bolu’da üzüntüyle karşılandı. Merhume Solmaz Baysal'ın cenazesi 19.01.2023 Perşembe günü Bolu Kalıcı Konutlar Camisinde kılınacak ikindi namazını takiben Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde bulunan ve Baysal ailesine tahsis edilen anıt mezarda ebedi istirahatgahına defnedilecektir.

Solmaz Baysal, güler yüzü ve kişiliği ile gönüllerde taht kurmuş, eşi Ahmet Baysal ve İzzet Baysal gibi birçok hayra imza atarak örnek biri olmuştu.  Hep güler yüzü ile hatırlamaya devam edeceğiz. Başta değerli büyüğümüz Ahmet Baysal olmak üzere İzzet Baysal Vakfı ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.